«Λύγισε» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με την εξομολόγηση του Δημήτρη Μοθωναίου

Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Δείτε τι έγινε και όλα όσα είπε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον αέρα του Pop Up, μετά τα όσα αποκάλυψε ο Δημήτρης Μοθωναίος.

Απόσπασμα από τη συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε ο Δημήτρης Μοθωναίος στο Πρωινό και τη Φαίη Σκορδά προβλήθηκε στον αέρα του Pop Up, με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου να μην αντέχει και να “λυγίζει”.

«Είναι πολύ σκληρό. Έχουν συμβεί σε έναν άνθρωπο πράγματα, που πραγματικά έχει προσπαθήσει στη ζωή του, έχει παλέψει, έχει ένα βήμα για να μιλήσει και αυτό δίνει πολύ θάρρος και κουράγιο σε ανθρώπους που δεν το έχουν να βγουν και να μοιραστούν την κατάστασή τους. Βλέπεις ένα παιδί από μικρή ηλικία που έχει περάσει δύσκολα, που όπως είπε, ένα παιδί δεν ξέρει τι είναι σωστό και τι είναι λάθος, δεν ξέρει τι είναι φυσιολογικό και τι όχι», είπε με δάκρυα στα μάτια η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Ο Δημήτρης Μοθωναίος έδωσε το κουράγιο σε πολλούς ανθρώπους, πολλοί έχουν ταυτιστεί αυτή τη στιγμή μαζί του. Είναι πολλά τα παιδιά που έχουν περάσει άσχημα, είναι πολλά τα παιδιά που θεωρούν ότι τους αξίζει να περνάνε μια δύσκολη κατάσταση και ποτέ δεν έχουν καταλάβει το γιατί. Το γιατί κρύβεται στα προβλήματα που έχουν οι θύτες και καλό θα ήταν πραγματικά να τους κάνουμε πέρα και να δώσουμε και σε αυτούς βοήθεια γιατί σίγουρα χρειάζονται. Κανένα παιδί δεν κουβαλάει καμία ενοχή, όλοι οι γονείς θα πρέπει να στεκόμαστε δίπλα στα παιδιά, δίπλα σε όποιον έχει περάσει δύσκολα και άσχημα. Ξέρω ότι είναι πάρα πολύ δύσκολο και το καταλαβαίνω, αλλά πραγματικά αν έχετε παιδάκια, σας παρακαλώ, ακούστε τα», είπε συγκινημένη η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.