«Λύγισε» η Φαίδρα Δρούκα στον αέρα – «Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί»

Φαίδρα Δρούκα

"Τον ευχαριστώ για την γενναιοδωρία και την διαθεσιμότητά του. Ακούω την μουσική και συγκινούμαι" δήλωσε η Φαίδρα Δρούγκα.

Στο φλΕΡΤ βρέθηκε καλεσμένη η Φαίδρα Δρούκα και μίλησε για το πως ένιωσε που για το βραβείο κοινού που παρέλαβε ως 2ο βραβείο γυναικείου ρόλου στο θεατρικό «Το υπέροχό μου διαζύγιο».

Η ηθοποιός, αναφερόμενη στον σκηνοθέτη του θεατρικού και φίλο της Κοραή Δαμάτη, δεν έκρυψε την συγκίνησή της και περιέγραψε την συνεργασία τους με τα καλύτερα λόγια: «Θέλω να μιλήσω για τον σκηνοθέτη της παράστασης Κοραή Δαμάτη. Είναι ένας σταθμός στην ζωή  μου και μου εμπιστεύτηκε ένα υπέροχο έργο και πρόκειται για μονόλογο. Αυτός ο άνθρωπος είναι δάσκαλος, του χρωστώ πολλά. Η συνεργασία μας ήταν τρομερή και πρωτόγνωρη. Δουλέψαμε με τόσο χιούμορ και αγάπη. Τον ευχαριστώ για την γενναιοδωρία και την διαθεσιμότητά του. Ακούω την μουσική και συγκινούμαι. Με πήγε σε δρόμος που δεν ήξερα. Όλη η πρόοδος μου δεν θα ήταν η ίδια, αν δεν υπήρχε αυτή η συνεργασία και κανένα βραβείο. Ειλικρινά του τα χρωστώ όλα αυτά. Είναι ότι καλύτερο μου έχει συμβεί σε συνεργασία και κάτι έχει αλλάξει για εμένα μετά από αυτήν.

Μου μετέφερε τις γνώσεις τόσο εύκολα και ένιωθα πολύ ελεύθερη μέσα σε αυτό. Τον θεωρώ και πολύ φίλο μου. Έχει ανεβάσει για εμένα τον πήχη.»