«Λύγισε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου μπροστά στην επιτροπή του «My Style Rocks»

Ευρυδίκη Παπαδοπούλου

Δεν συγκράτησε τα δάκρυα της η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο πλατό...

Μια συναισθηματικά φορτισμένη στιγμή είχε η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου, το απόγευμα της Τρίτης, στο επεισόδιο του «My Style Rocks». Αιτία για αυτήν στάθηκε η βαθμολογία που δέχεται καθημερινά από τις υπόλοιπες παίκτριες του ριάλιτι μόδας του ΣΚΑΪ.

«Είσαι η χαρά της εκπομπής μας! Δεν σε ζηλεύει καμία, σε θαυμάζουν αλλά πρέπει να βαθμολογήσουν και κάτι. Δεν γίνεται. Αξίζεις όλα τα καλά του κόσμου και μακάρι όλοι οι άνθρωποι να είχαν τη δική σου λάμψη και τη δική σου ψυχολογία, κορίτσι μου, γιατί σε βλέπουμε και ανοίγει η καρδιά μας. Ειλικρινά» τόνισε με ενθουσιασμό ο Χάρης Χριστόπουλος.

Εντάξει, θα αρχίσω και γω από αύριο να βάζω βαθμούς όπως μου βάζουν και τα κορίτσια γιατί είμαι πολύ γεναιόδωρη. Νιώθω αδικημένη. Εννοείται ότι υπάρχει ζήλια, για αυτό μου βάζουν αυτούς τους βαθμούς. Ζήλια γιατί δεν μπορούν να είναι εγώ» τόνισε, συγκινημένη, η διαγωνιζόμενη του My Style Rocks απευθυνόμενη στην κριτική επιτροπή. «Σε όλα. Που βγαίνω εδώ και γελάτε, που περπατάω έτσι όπως περπατάω, που είμαι αυτή που είμαι. Και οι κυρίες μου βάζουν 2»!

«Στεναχωριέμαι. Νιώθω ότι με αδικούν πάρα πολύ» πρόσθεσε με δάκρυα η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου. «Προσπαθώ πάρα πολύ και χθες προσπάθησα πάρα πολύ και νιώθω αδικία».

Και έτσι, «λύγισε» η Ευρυδίκη Παπαδοπούλου στο My Style Rocks…