«Λύγισε» η Εύα Λάσκαρη on camera μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της

Εύα Λάσκαρη

"Εντάξει, τουλάχιστον ησύχασε" τόνισε η Εύα Λάσκαρη!

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής αποχής, η Εύα Λάσκαρη παραχώρησε συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στην κάμερα του «Καλοκαίρι not». Το γνωστό μοντέλο αναφέρθηκε στον ερχομό του δεύτερου της παιδιού και τις διαφορές με την πρώτη της εγκυμοσύνη, ενώ «λύγισε» μιλώντας για την απώλεια της μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Εύα Λάσκαρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «έχασα δυστυχώς την μανούλα μου πέρυσι τον Ιούνιο, από την κακιά αρρώστια με την οποία ταλαιπωριόταν πάρα πολλά χρόνια»!

«Θυμάμαι το μάθαμε όταν είχα γεννήσει 17 ημέρες τον μεγάλο μου γιο, δυστυχώς» ανέφερε η Εύα Λάσκαρη μη μπορώντας να συγκρατήσει τα δάκρυα και την συγκίνηση της. «Εγώ με τη μαμά μου είχα πολύ μεγάλο δέσιμο γιατί την είχα ζήσει την αρρώστια στο 100%. Μόνο εμένα είχε. Ο μπαμπάς μου τότε δούλευε και εγώ την πήγαινα και την έφερνα. Οπότε μου φάνηκε πάρα πολύ γιατί δεν είχα ζήσει ξανά μια τέτοια αρρώστια στην οικογένεια! Μόλις είχα γεννήσει, είχα το άγχος του παιδιού και ήταν όλα μαζί. Αλλά εντάξει, τουλάχιστον ησύχασε».

«Την έχω δει αρκετές φορές στον ύπνο μου» παραδέχθηκε, σε άλλο σημείο, το μοντέλο.