Λύγισε η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου στον αέρα – «Ωχ τι μου έκανες, τώρα»

Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

Η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου κλήθηκε να διαχειριστεί την συναισθηματική της φόρτιστη στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω.

Την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου φιλοξένησε ο Νίκος Χατζηνικολάου, το βράδυ της Πέμπτης, στο πλατό του Ενώπιος Ενωπίω στον ΑΝΤ1. Η γνωστή πρωταγωνίστρια είχε, μάλιστα, μια πολύ εύαλωτη στιγμή όταν αντίκρισε την φωτογραφία της αείμνηστης μητέρας της.

Πιο συγκεκριμένα, αρχικά, για την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου μίλησε με λόγια καρδιάς σε βίντεο η αδελφή της, Ευγενία Εμμανοηλίδου.

Αμέσως μετά, όμως, ο παρουσιαστής της εκπομπής γύρισε κεφάλαιο και αναφέρθηκε στην μητέρα της καλεσμένης του. «η μαμά μου μού έκλεισε το τηλέφωνο όταν της είπα ότι πέρασα στη δραματική σχολή. Ποτέ δεν καμάρωνε για μένα. Αφού τελείωνα μια παράσταση και μου έλεγε, «ωραία και τώρα ποια δουλειά θα κάνεις». Ήθελε να κάνω άλλη δουλειά, αυτή την θεωρούσε μια από τις τρέλες μου».

Όταν, μάλιστα, είδε στην οθόνο την εικόνα της μητέρας της, η Ελισάβετ Κωνσταντινίδου αναφώνησε «καλή μου, καλή μου, καλή μου μανούλα μου! Γλυκιά μου μάνα! Ωχ τι μου έκανες, τώρα».

«Άρχισε πια να καμαρώνει αφού έγινε αυτή η φασαρία με το Παρά Πέντε και της έλεγαν όλοι σχόλια» συμπλήρωσε η δημοφιλής ηθοποιός στον ΑΝΤ1.