Λύγισε η Ελένη Φουρέιρα: «Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό»

Ελένη Φουρέιρα

"Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες" δήλωσε η Ελένη Φουρέιρα.

Η Ελένη Φουρέιρα ήταν καλεσμένη του MyRadio 104,6 στα πλαίσια του ραδιομαραθωνίου που διοργανώνει ο σταθμός στον ξενώνα του Σωματείου “Ελπίδα”. Η δημοφιλής τραγουδίστρια μίλησε για τα συναισθήματά της από τότε που έχει γίνει μητέρα και πόσο ευσυγκίνητη είναι.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, πραγματικά. Εύχομαι καλές γιορτές σε όλους. Είμαι πολύ συγκινημένη γιατί από τότε που έχω γίνει μαμά, καταλαβαίνετε… Είναι διαφορετικό πια. Βλέπεις τα πράγματα με άλλο μάτι. Είναι άλλες οι προτεραιότητες. Αντιλαμβάνεσαι όλους τους γονείς, τις προσπάθειές τους. Είμαι σίγουρη ότι όλο αυτό θα περάσει κάποια στιγμή, γι’ αυτό είναι σημαντικό που είστε τόσο δυνατοί όλοι και τόσο θετικοί. Στο τέλος, αυτό βοηθάει πάρα πολύ. Ένα παιδί αυτό θέλει, αγάπη και φροντίδα» ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Ελένη Φουρέιρα.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που είμαι εδώ. Έχω έρθει κι άλλες χρονιές αλλά η φετινή, είναι αυτή που εμένα προσωπικά… Είναι διαφορετικά πια. Τα βλέπω διαφορετικά τα πράγματα από τότε που έγινα μαμά. Συγκινούμαι. Τώρα αντιλαμβάνομαι τη σοβαρότητα της κατάστασης και το πόση δουλειά έχουν ρίξει οι άνθρωποι και το πόσο ήρωες είναι όλοι αυτοί οι γονείς» είπε αργότερα στην κάμερα του Mega Καλημέρα.