«Λύγισε» η Χριστίνα Παππά: «Έχουν συμβεί διάφορα πράγματα στη ζωή μου»

Χριστίνα Παππά

"Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ" ανέφερε η Χριστίνα Παππά.

Η Χριστίνα Παππά φιλοξενήθηκε στο Open Weekend με την Ελένη Τσολάκη κι αποκάλυψε πως έχασε τον γιο της για περίπου δύο ώρες στο Asia Express, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στη σύντροφό του αλλά και στο μεγάλωμα του παιδιού τους. Τέλος, τόνισε πως έχει μάθει στη ζωή της να δίνει δεύτερες ευκαιρίες και να συγχωρεί.

«Όχι επειδή είναι παιδί μου, αλλά είναι ο τέλειος σύζυγος, τέλειος πατέρας. Τώρα θα βάλω τα κλάματα για το παιδί μου, συγκινούμαι. Είναι ο τέλειος μπαμπάς, τον θαυμάζω πάρα πολύ. Συγγνώμη από τότε που πήγα και μετά έχουν συμβεί στη ζωή μου διάφορα πράγματα, που με κάνουν υπερευαίσθητη. Δεν θα ήθελα να τα συζητήσω.

Είμαι πολύ περήφανη για το παιδί μου, είναι ο τέλειος σύντροφος, ο τέλειος μπαμπάς, όλα. Στην αρχή με αντιμετώπιζε σαν κούκλα. Μετά έκανε μια εγχείρηση, ταράχτηκα και κατάλαβα τη μητρότητα. Μεγαλώσαμε μαζί. Είμαστε φίλοι, είμαι μάνα. Στην πορεία χάθηκε αυτό η μητέρα, οι συμβουλές, το αυστηρή. Τον είχα κάνει σαν να είναι το φιλαράκι μου, ο αδερφός μου κι ο γιος μου» εξομολογήθηκε η Χριστίνα Παππά.