Λυδία Φωτοπούλου: Μιλά για τη νέα κωμική σειρά της ΕΡΤ

Λυδία Φωτοπούλου

Η Λυδία Φωτοπούλου θα πρωταγωνιστήσει στη νέα κωμωδία της ΕΡΤ1, με τίτλο "Τρίτος Όροφος".

Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά βρέθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας η Λυδία Φωτοπούλου. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και μεταξύ άλλων αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες από τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ στην οποία θα πρωταγωνιστήσει.

«Η σειρά θα λέγεται Τρίτος Όροφος, θα είναι καθημερινό και θα διαρκεί περίπου 15 λεπτά το επεισόδιο. Θέλω να πω πόσο χαίρομαι που οι συνθήκες με έφεραν κοντά στον Αντώνη Καφετζόπουλο. Μου αρέσει πάρα πολύ ως ηθοποιός και γελάω πάρα πολύ μαζί του. Πολλές φορές σταματάω το γύρισμα», δηλώνει η Λυδία Φωτοπούλου.

«Είμαστε ένα ζευγάρι πρόσφατων συνταξιούχων, εκείνος 70 εγώ 67, τα παιδιά τους έφυγαν, ίσως βγαίνουν καμιά βόλτα αλλά γενικά έχουν γίνει ταπετσαρία στον καναπέ», περιγράφει η ηθοποιός για τη νέα σειρά.

«Ο Νεμέας γράφει πολύ όμορφες καθημερινές στιγμές τους. Αγαπιούνται, είναι ερωτευμένοι ακόμα. Τσακώνονται με το παραμικρό, έχουν τις πολύ άσχημες στιγμές τους, τις πολύ διασκεδαστικές τους», συνεχίζει η Λυδία Φωτοπούλου.

«Έχουμε γυρίσει γύρω στα 25 επεισόδια», αποκαλύπτει η Λυδία Φωτοπούλου για τη νέα κωμωδία της ΕΡΤ1, η οποία αναμένεται να κάνει πρεμιέρα την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.