Love Island: Τρελή και παλαβή η Κλαούντια για τον Αλέξανδρο

Love Island

Παθιασμένα φιλιά, ξανά, στο Love Island!

Και οι στιγμές οι ερωτικές καλά κρατούν στο Love Island όπως παρακολουθήσαμε και τη νύχτα της Τετάρτης στο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της Κλαούντιας με τον Αλέξανδρο να ζήσουν, λίγο περισσότερο, τον έρωτα τους στη βίλα του έρωτα μιας και του έπεσε ο κλήρος να κοιμηθούν πιο πριβέ στη σουίτα!

Έτσι, οι δυο τους είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα τετ α τετ ποτό και οι ερωτικές ματιές και τα παθιασμένα φιλιά έδιναν και έπαιρναν! «Δεν πίστευα ποτέ ότι στο Love Island θα είχα μια σχέση τόσο σοβαρή που θα έμπαινα και στη σουίτα. Κοίτα να δεις» ομολόγησε ενθουσιασμένη η Κλαούντια προς τον εκλεκτό της καρδιάς της.

«Αγάπη μου ξέρεις πόσο ακραίο είναι για μένα που είμαστε μαζί; Δηλαδή, δεν ξέρω, δεν το χωράει το μυαλό μου γιατί στην αρχή δεν σε έβλεπα καθόλου ερωτικά. Την πρώτη φορά ήσουν απλά ένα ωραίο παιδί και χαιρόμουν για τη Νίκη που ήσασταν μαζί» συμπλήρωσε η μελαχρινή παίκτρια του Love Island. «Είναι η πιο φυσιολογική σχέση που έχω κάνει, να ξέρεις».

Με τη σειρά του, δε, ο Αλέξανδρος παραδέχθηκε πως «πιστεύω ότι ήρθαμε πιο κοντά όταν ήρθε ο Φάνης. Τότε είχα νευριάσει τόσο άσχημα γιατί δεν μου έδινες καν σημασία, μίλαγες με τον Φάνη και λέω «ρε φίλε με κοροϊδεύει». Πραγματικά το χρωστάμε στον Φάνη, εκείνος μας ένωσε».