Love Island: Του την έκλεψε για ταίρι και έμεινε στα κρύα του λουτρού

Love Island

Αυτό είναι το νέο... ζευγάρι του Love Island!

Για μια ακόμη νύχτα, αυτή της Πέμπτης, στο Love Island οι νεαροί διαγωνιζόμενοι ξεχύθηκαν στα δίχτυα του… έρωτα και της αγάπης! Ειδικότερα, στο νέο επεισόδιο του ριάλιτι της αγάπης, ο Αργύρης κλήθηκε να επιλέξει ποια κοπέλα θα ήθελε να κλέψει προκειμένου να γίνουν το νέο ζευγάρι.

Όπως αποκάλυψε, δε, στην παρουσιάστρια του Love Island, Ηλιάνα Παπαγεωργίου, ο νεαρός διαγωνιζόμενος ήταν ανάμεσα στην Αναστασία και την Μαρία.

«Ο λόγος που επιλέγω αυτό το κορίτσι είναι γιατί νιώθω πως θα τα πάμε καλά μεταξύ μας. Έχουμε κοινά ενδιαφέροντα και πιστεύω πως θα κάνω μια σωστή επιλογή. Έχω ένα καλό προαίσθημα. Το κορίτσι το οποίο θα επιλέξω… είναι η Μαρία» σημείωσε χαρακτηριστικά ο Αργύρης στο Love Island της Πέμπτης. «Νιώθω ενθουσιασμένη, μου άρεσε εξαρχής. Είναι πολύ καλό παιδί, διασκεδαστικό, έχουμε πολύ χαβαλέ και γελάμε. Για τον Θοδωρή ελπίζω να έρθει ένα νέο ταίρι» τόνισε η Μαρία με τη σειρά της.

Και έτσι, Αργύρης και Μαρία είναι το νέο ζευγάρι του Love Island με τον Θοδωρή να μένει, τουλάχιστον προσωρινά, στα κρύα του λουτρού!