Love Island: Μια παλιά γνώριμη των ριάλιτι αγάπης έκανε εντυπωσιακή είσοδο

Love Island

Από την βίλα του Power of Love στη βίλα του Love Island!

Κόσμος πάει μα και κόσμος… έρχεται στο Love Island, με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στον ΣΚΑΪ, όπως είδαμε στο νέο επεισόδιο το βράδυ της Πέμπτης. Σε αυτό μια παίκτρια γνώριμη, από παλαιότερο ριάλιτι αγάπης, έκανε απρόσμενη είσοδο αναζητώτας και πάλι την αγάπη!

Ο λόγος για την Τζούλια, η οποία και πια θα διεκδικήσει τον μεγάλο έρωτα στη βίλα της αγάπης. «Είμαι η Τζούλια Καραγιάννη, έρχομαι από την Αθήνα και δουλεύω στον χώρο της εστίας. Είμαι ελεύθερη τουλάχιστον πέντε χρόνια, μπορεί και λίγο παραπάνω και δεν κάνω εύκολα σχέσεις γιατί βαριέμαι πολύ».

«Το ποσοστό επιτυχίας που έχω στον ανδρικό πληθυσμό θεωρώ ότι είναι το 100%! Το ιδανικό αγόρι για μένα θέλω να έχει τρία χαρακτηριστικά σίγουρα. Να είναι ευγενικός, να είναι φιλότιμος και να έχει χαρακτήρα. Χυλόπιτα δεν έχω φάει από άνδρα και ελπίζω να μην την φάω ούτε στο Love Island» τόνισε η νέα παίκτρια του ριάλιτι της αγάπης στην εισαγωγή της.

Για την… ριάλιτι ιστορία, η Τζούλια Καραγιάννη είχε πάρει μέρος το 2018 στο Power of Love του ίδιου σταθμού και είχε έρθει πολύ κοντά με τον Μιχάλη Κάββαλο. Τότε όμως στο βιογραφικό της είχε σημειωθεί, μεταξύ άλλων, πως «αν και νιώθει σέξι, παραδέχεται πως έχει φάει χυλόπιτα από άντρα ενώ δεν αντέχει καθόλου τους ζηλιάρηδες άντρες».