Love Island: Η οικειοθελής αποχώρηση άφησε τους πάντες άφωνους

Love Island

Ποιος παίκτης αποχώρησε ξαφνικά από το Love Island;

Και ενώ όλα κυλούσαν ήρεμα και… ερωτικά στη βίλα του Love Island, μια απρόσμενη οικειοθελής αποχώρηση ήρθε να ταράξει τα νερά το βράδυ της Τετάρτης στο ριάλιτι της αγάπης στον ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, κατά τη διάρκεια του νέου επεισοδίου, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τους παίκτες του Love Island για να τους ανακοινώσει πως ένας άνδρας αποτελεί παρελθόν από τη βίλα. «Ξυπνήσατε με μια αισθητή απουσία. Σήμερα το πρωί ξυπνήσατε και από τη βίλα έλειπε ο Γιώργος Κόρκας. Θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει από το Love Island για προσωπικούς του λόγους» σημείωσε χαρακτηριστικά η όμορφη παρουσιάστρια του ριάλιτι της αγάπης. Καταλαβαίνω ότι είχατε έρθει πολύ κοντά μαζί του».

«Όταν η Ηλιάνα είπε ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει για το παιχνίδι δεν έπεσα από τα σύννεφα γιατί ήταν κάτι που είχαμε συζητήσει» πρόδωσε, δακρυσμένη, η Ιωάννα.

Όλοι ξέσπασαν σε κλάματα σε αυτή την ανακοίνωση με τους περισσότερους να εκφράζουν τη στεναχώρια τους μιας και είχαν έρθει πολύ κοντά με τον Γιώργο Κόρκα από την πρώτη ημέρα στο Love Island του ΣΚΑΪ.