Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τους έκοψε την ανάσα και ξέσπασαν σε κλάματα

Love Island

"Ήμασταν και οι δυο βουρκωμένες και κοιταζόμασταν" παραδέχθηκε η παίκτρια του Love Island.

Στη βίλα του Love Island βρέθηκε για ακόμα μια φορά η παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο επεισόδιο που προβλήθηκε τη νύχτα του Σαββάτου στον ΣΚΑΪ. Μετά τη συζήτηση που είχε με τους παίκτες του ριάλιτι της αγάπης, η παρουσιάστρια κάλεσε τον Αλέξανδρο και τον Αργύρη στο πλάι της.

Την παρούσα στιγμή οι δυο άνδρες είναι δίχως ταίρι στο Love Island και για αυτό η συγκεκριμένη κίνηση κατατρόμαξετις γυναίκες του παιχνιδιού. «Πρέπει οπωσδήποτε να βρείτε ταίρι. Αλλιώς θα αποχωρήσετε. Αλέξανδρε και Αργύρη, ήρθε η ώρα να σας πω ότι αυτό δεν θα συμβεί αυτή τη στιγμή. Καθίστε παρακαλώ» σημείωσε, με τις απαραίτητες παύσεις, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

Μέχρι όμως να ολοκληρώσει τις φράσεις της, όλες οι γυναίκες του Love Island είχαν δακρύσει και με μάτια κλαμένα περίμεναν την παρουσιάστρια να τις ενημερώσει για την όποια εξέλιξη.

«Υπήρξε μια ανακούφιση! Κρατιόμουν χεράκι χεράκι με την Κλαούντια και ήμασταν και οι δυο βουρκωμένες και κοιταζόμασταν. Πήραμε μια δόση χαράς τεράστια» τόνισε η Μαρία στο Love Island