Love Island: Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου φέρνει στις υποψήφιες τα αγόρια τους

Love Island

"Κορίτσια, υποδεχθείτε τα αγόρια σας" αναφώνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου στο Love Island!

Για πρώτη φορά στο Love Island καλωσόρισε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου τόσο το τηλεοπτικό κοινό όσο και τους διαγωνιζόμενους το βράδυ της Πέμπτης στο νέο πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Μάλιστα, η εντυπωσιακή παρουσιάστρια συνομίλησε με τις πέντε γυναίκες του ριάλιτι της αγάπης πλαι στην πισίνα.

Ειδικότερα, κάνοντας μια ξενάγηση στους τηλεθεατές στη βίλα του Love Island, η Ηλιάνα Παπαγεωργίου δήλωσε αρχικά πως «σε αυτό το νησί η θερμοκρασία πρόκειται να ανέβει στα ύψη. Σε πολύ λίγο κορίτσια και αγόρια θα βρεθούν εδώ για να διεκδικήσουν ο ένας την καρδιά του άλλου. Ποιο ζευγάρι θα καταφέρει να μείνει μέχρι το τέλος; Αυτό θα το δούμε. Το σίγουρο είναι ότι εδώ, στην εξωτική Τενερίφη αγόρια και κορίτσια θα φλερτάρουν, θα διασκεδάσουν και θα ζήσουν ένα αξέχαστο καλοκαίρι 12 εβδομάδων αναζητώντας τον απόλυτο έρωτα».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια του ΣΚΑΪ συνομίλησε με τις πέντε παίκτριες του παιχνιδιού προκειμένου να ενημερωθεί για όλα όσα… ψάχνουν στη βίλα των ερωτευμένων! Και αφού η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έμαθε, άρχισε να φωνάζει ένα ένα τα αγόρια του Love Island.

«Κορίτσια, υποδεχθείτε τα αγόρια σας» αναφώνησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και η… πασαρέλα ξεκίνησε στο Love Island.