Love Island: Η αγάπη έκανε την μεγάλη ανατροπή και πήραν 50.000 ευρώ

Love Island

Ποιο ζευγάρι κέρδισε στο Love Island;

Για τελευταία φορά ήρθε το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου στους τηλεοπτικούς μας δέκτες τη νύχτα του Σαββάτου μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Τα τέσσερα εναπομείναντα ζευγάρια παραδόθηκαν στη δικαιοδοσία του τηλεοπτικού κοινού το οποίο έμελλε και να καθορίσει ποιοι δύο θα έπαιρναν την πολυπόθητη νίκη!

Ειδικότερα, με μοναδικό εφόδιο των έρωτα τους, η Αναστασία και ο Γιώργος Γ., η Χριστίνα και ο Αλέξανδρος Κ., η Μαρία και ο Αργύρης και η Νίκη και ο Φάνης έζησαν για μια τελευταία φορά τις δικές τους ιστορίες στο Love Island. Γοητεύτηκαν, φλέρταραν, θύμωσαν, διεκδίκησαν και στο φινάλε αφέθηκαν στα συναισθήματά τους.

Όταν όμως έφτασε η στιγμή για να κάνει η Ηλιάνας Παπαγεωργίου την είσοδος της, τα δύο δημοφιλέστερα ζευγάρια αποχαιρέτησαν τα δύο υπόλοιπα και έφτασαν μία ανάσα από τη νίκη και το έπαθλο αξίας 50.000 ευρώ.  Στη συνέχεια, ανάμεσα στα δύο ερωτευμένα ζευγάρια, η παρουσιάστρια του Love Island κλήθηκε να ανακοινώσει το ένα που με την αγάπη σε πρώτο πλάνο θα αποχωρούσε από την Τενερίφη με 50.000 ευρώ.

Και αυτό το ζευγάρι είχε όνομα. Η Μαρία και ο Αργύρης είναι οι μεγάλοι νικητές του Love Island στον ΣΚΑΪ!