Love Island: Δυο ξένοι Αναστασία και Γιώργος – «Δεν μπορούμε να είμαστε μαζί»

Love Island

"Χώρισαν τα τσανάκια τους" στο Love Island!

Ολοένα και πιο μακριά βρίσκονταν στο Love Island η Αναστασία και ο Γιώργος για να έρθει το βράδυ της Πέμπτης το αποκορύφωμα στη «σχέση» που έχουν αναπτύξει. Οι δυο τους μίλησαν, τα συμφώνησαν και πια θα ακολουθήσουν – μάλλον – δρόμους χωριστούς στο ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ.

Ειδικότερα, η Αναστασία και ο Γιώργος κάθισαν να συζητήσουν πως βλέπουν την σχέση τους με τον δεύτερο να δίνει ιπποτικά το μπαλάκι εξ’ ολοκλήρου στην μελαχρινή καλλονή. «Σου είπα ότι έχω καταλάβει ότι είσαι λίγο ζηλιάρης έως και πολύ. Αυτό εμένα με προβληματίζει πάρα πολύ γιατί γενικά είμαι ένας άνθρωπος δυναμικός, είμαι κοινωνική και αυθόρμητη και παρεξηγήσιμη. Οπότε δεν ξέρω αν θα μπορούσες εσύ να το διαχειριστείς αυτό το πράγμα γιατί βλέπω ότι δυσκολεύεσαι πολύ. Δεν ξέρω αν είσαι έτσι στην πραγματικότητα αλλά βλέπω ότι είσαι νευρικός».

«Γενικά σαν άνθρωπος είμαι νευρικός αλλά είμαι όταν μου δίνονται δικαιώματα. Θεωρώ ότι μου δίνονται» υπογράμμισε ο Γιώργος απευθυνόμενος στην Αναστασία. Στη συνέχεια, η παίκτρια του Love Island επέμεινε στο κομμάτι της ζήλιας ενώ έφερε στο τραπέζι και το θέμα του ντυσίματος. «Δεν νομίζω να μπορούμε να είμαστε μαζί! Δεν μπορούμε! Δεν νομίζω να μπορέσουμε. Γιατί δεν είναι ότι εγώ δεν σέβομαι το άτομο μου… Είμαι πολύ δοτική, εννοείται πως προσαρμόζομαι στη σχέση μου, αλλά εμείς δεν έχουμε καν σχέση».

«Ας το αφήσουμε εντελώς για να μην πιέζεσαι ούτε εσο ύτε εγώ. Γιατί δεν είναι ότι δεν σου έδωσα… Είναι ότι πραγματικά δεν χρειάζεται να βιαζόμαστε και εσύ με πίεσες, χωρίς να το θέλεις βέβεια, χωρίς να είμαστε μαζί» κατέληξε αποφασιστικά η Αναστασία με τον Γιώργο να διευκρινίζει πως εκείνη «είναι πολύ μπερδεμένη στο μυαλό» και να αποχωρεί εκνευρισμένος από τον κήπο του Love Island. «Χάρηκα πολύ, μπορείς να συνεχίσεις να κάνεις ότι θέλεις! Αφού δεν θέλεις να με γνωρίσεις άλλον, δεν θα πιέσω κανέναν».