Love Island: Αποφασισμένος ο Αλέξανδρος να «κλέψει» το κορίτσι των ονείρων του

Love Island

Ποιος είναι ο νέος... πειρασμός του Love Island;

Στο Love Island, έστω και αργοπορημένος, εισέβαλε ο Αλέξανδρος Κώτσης με στόχο να βρει την αγάπη. Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου καλωσόρισε το όμορφο μοντέλο στο κλείσιμο του πρώτου επεισοδίου όταν και οι υπόλοιποι διαγωνιζόμενοι είχαν «κλειδώσει» το ταίρι τους!

Ειδικότερα, εκεί που οι Islanders νόμιζαν πώς έχουν καταλήξει στην επιλογή τους, ο Αλέξανδρος Κώτσης ήρθε σαν κινούμενος… πειρασμός για να αλλάξει τις ισορροπίες! Όπως έδειξαν από την πρώτη στιγμή, αλλά και στο επεισόδιο της νύχτας της Παρασκευής, τα αγόρια έχουν θορυβηθεί ιδιαιτέρως από το ενδεχόμενο να μείνουν ξαφνικά από τη μία στιγμή στην άλλη χωρίς κοπέλα ενώ ορισμένα από τα κορίτσια έδειξαν ήδη τις πρώτες… θετικές αντιδράσεις στη νέα αντρική παρουσία στη βίλα.

Ο Αλέξανδρος Κώτσης θα έχει τη δυνατότητα, μέσα από τη διαδικασία του speed dating,να γνωρίσει καλύτερα τα κορίτσια. «Έτσι όπως τις βλέπω καμία δεν είναι του στιλ μου» είπε, αρχικά, το μοντέλο για να καθησυχάσει, κάπως, τους υπόλοιπους άνδρες του νέου ριάλιτι της αγάπης του ΣΚΑΪ.

Ο τελευταλιος, μα όχι καταϊδρωμένος, παίκτης του Love Island μεγάλωσε στην Αθήνα και έχει 2 αδέρφια, την Ευγενία και τον Θοδωρή ο οποίος είναι επίσης ηθοποιός και μοντέλο. Συχνά τον μπερδεύουν με τον αδερφό του με τον οποίο διατηρεί μια υπέροχη σχέση. Έχει ασχοληθεί με το ποδόσφαιρο, το μόντελινγκ, το personal training και τις επιχειρήσεις.

Δηλώνει υπερπροστατευτικός με τους ανθρώπους που αγαπά και αυτοπροσδιορίζεται ως άντρας «παλαιάς κοπής». Του αρέσουν οι σχέσεις αν και η τελευταία μεγάλη του σχέση, η οποία διήρκησε 5 χρόνια, τελείωσε πριν από 6 χρόνια. Για να κερδίσει ένα κορίτσι την καρδιά του θα πρέπει να του προσφέρει αγάπη και τρυφερότητα καθώς ο ίδιος είναι ντροπαλός και ευαίσθητος. Δεν εντυπωσιάζεται από την εξωτερική εμφάνιση, αλλά αποζητά να «ενωθεί» με μια κοπέλα συναισθηματικά και ψυχικά.