Love Island: Αποχώρησε με κλάματα δίχως δεύτερη ευκαιρία – «Ηλιάνα, όχι»

Love Island

Ποια παίκτρια αποχώρησε, ξαφνικά, από το Love Island;

Μια ακόμα ξαφνική αποχώρηση είχε το Love Island, τη νύχτα του Σαββάτου, καθώς η νέα παίκτρια που εισήλθε στη βίλα προκάλεσε ένα ακόμα… φρεσκάρισμα στα ταιριάσματα των παικτών. Έτσι, όταν η Ηλιάνα Παπαγεωργίου συνάντησε τους παίκτες θα έπρεπε να δείξει σε μια κοπέλα την πόρτα της εξόδο.

Και αυτή που έμεινε single, ύστερα από τα νέα ταιριάσματα των ζευγαριών, ήταν η Νίκη Ηλιοπούλου η οποία και δεν έκρυψε την έκπληξη της. «Να σε ρωτήσω, Νίκη μου, θυμάσαι τι έλεγε το μήνυμα που σας έστειλα πριν έρθω;» αναρωτήθηκε η παρουσιάστρια του ριάλιτι της αγάπης στον ΣΚΑΪ.

«Ότι κανείς δεν είναι ασφαλής» ψέλισσε δειλά η εντυπωσιακή διαγωνιζόμενη για να επιμείνει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου και να την ρωτήσει τι έλεγε το μήνυμα πριν από αυτό. «Coupling… Και όχι μόνο; Δεν το θυμάμαι».

«Ηλιάνα, όχι» αναφώνησε η Αναστασία Σιδηροπούλου καθώς κατάλαβε τι ερχόταν για την καλή της φίλη. «Τα πρώτα μου συναισθήματα είναι ανακούφισης γιατί περνούσα λίγο δύσκολα τις τελευταίες μέρες. Υπάρχει λίγη στεναχώρια γιατί θα μου λείψουν κάποια άτομα και ίσως να ήθελα να το ζήσω λίγο καλύτερα και ίσως λίγο περισσότερο. Παρόλα αυτά είμαι γεμάτη γιατί ήταν μια όμορφη εμπειρία για μένα» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Νίκη Ηλιοπούλου λίγο πριν αποχωρήσει από την βίλα του Love Island.