Love Island: Αποχώρησε για να ακολουθήσει τον μεγάλο της έρωτα

Love Island

"Πάγωσαν" ξανά στο Love Island...

Για ένα ακόμα βράδυ, αυτό της Πέμπτης, το Love Island με παρουσιάστρια την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ήρθε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες μέσα από το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ. Σε αυτό το νέο επεισόδιο, δε, η Ιωάννα εξέφρασε στην love guard την διάθεση να αποχωρήσει από το ριάλιτι της αγάπης για να ακολουθήσει τον Γιώργο Κόρκα.

Ειδικότερα, όπως παρακολουθήσαμε το βράδυ της Πέμπτης στο ΣΚΑΪ, η νεαρή παίκτρια του Love Island ανακοίνωσε με δάκρυα στα μάτια την απόφαση της στους συμπαίκτες της και την παρουσιάστρια Ηλιάνα Παπαγεωργίου.

«Καθ’ όλη τη διάρκεια της διαδικασίας έκατσα και σκέφτηκα, για μένα ο Γιώργος ήταν το στήριγμα μου εδώ μέσα και όλο αυτό που ζήσαμε ήταν 100% αληθινό. Ούτε μπορώ ούτε και θέλω να ξεκινήσω κάτι με οποιοδήποτε παιδί από εδώ μέσα, ούτε με κάποιον που θα έρθει και δεν μπορώ να συνεχίσω χωρίς εκείνον. Δεν υπάρχει Love Island χωρίς τον Γιώργο Κόρκα είτε υπήρχε κάτι ερωτικό είτε όχι. Οπότε θέλω να πάω να τον βρω και να φύγω και γω» δήλωσε χαρακτηριστικά η Ιωάννα στην κάμερα του Love Island. «Δεν υπήρχε δεύτερη σκέψη από τη στιγμή που έμαθα ότι ο Γιώργος αποφάσισε να αποχωρήσει. Από τη στιγμή που αυτό που ζήσαμε ήταν τόσο δυνατό και τόσο αληθινό».

Στη συνέχεια, λεπτά πριν αποχωρήσει από τη βίλα του έρωτα, πνίγηκε στις αγκαλιές των συμπαικτών της.