Love is Blind: Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε να αναζητά την αγάπη…

Κατερίνα Καινούργιου

Δείτε όσα είπε με τον πρώτο παίκτη του Love is Blind.

Η Κατερίνα Καινούργιου ξεκίνησε το πρώτο της… ιδιαίτερο ραντεβού με παίκτη του Love is Blind. Στο νέο ριάλιτι του Epsilon ένα κορίτσι αναζητά τον έρωτα κλείνοντας ραντεβού με τρεις διαφορετικούς άντρες από τους οποίους μπορεί να δει τα πάντα στην καθημερινότητα τους, εκτός από τους ίδιους.

[dfp_ads id=236982]

«Θα σας εξομολογηθώ κάτι. Όταν μου είπαν ότι θα γίνει το πείραμα μέσα από την εκπομπή και θα το κάνω εγώ το πρώτο, στην αρχή ήμουν πολύ διστακτική, λέω «τι εννοείτε, θα ψάξω άντρα μέσα από την εκπομπή;» Συζητώντας το με τους ανθρώπους της εκπομπής, λέω θα το κάνω, γιατί θέλω να δείτε κι εσείς τι ακριβώς θα συμβαίνει στο συγκεκριμένο παιχνίδι, γιατί έχει τεράστιο ενδιαφέρον και θα το αγαπήσετε» εκμυστηρεύτηκε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στην συνέχεια οι τηλεθεατές είδαν τον πρώτο συμμετέχοντα στο παιχνίδι με τον οποίο η Κατερίνα Καινούργιου συνομίλησε, αλλά χωρίς να ξέρει το πρόσωπο του, όπως κι εκείνος…

Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας η Κατερίνα Καινούργιου θα γνωρίσει άλλους δύο παίκτες του Love is Blind και η αλήθεια είναι πως αυτή η εβδομάδα ίσως να κρύβει εκπλήξεις και για εκείνη…

«Θέμη να ρωτήσω κάτι που δεν με έχεις ενημερώσει; Εγώ πρέπει να βγω μετά και με τον υποψήφιο; Κι αν έχω αγόρι, το αγόρι μου πως θα αντιδράσει; Που ξέρεις; Μπορεί να έχω αγόρι. Δεν μου τα λέτε όλα! Γιατί παίζω; Γιατί είμαι επαγγελματίας παίζω.»

Διαβάστε εδώ όλα τα νέα για την τηλεόραση και τη showbiz!