Λουκία Πιστιόλα: «Είχαμε κάνει 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα»

Λουκία Πιστιόλα

«Ο κόσμος με θεωρεί ακόμα την αδικημένη αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου», είπε η Λουκία Πιστιόλα.

Η Λουκία Πιστιόλα παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love Σου Κου» και τη Νάντια Ρηγάτου. Η γνωστή ηθοποιός απάντησε για τη σειρά «Ψυχοκόρες», τον Γιάννη Μπέζο, ενώ τόνισε πως ο κόσμος ακόμα τής μιλάει για τη σειρά «Εκείνες κι εγώ».

«Οι Ψυχοκόρες είναι η καλύτερη σειρά της τελευταίας δεκαετίας. Δεν πίστευα ποτέ ότι θα είμαι περήφανη για κάτι που κάνω στην τηλεόραση. Μεγάλωσα με τον θεσμό της ψυχοκόρης, στα σπίτια μας είχαμε ψυχοκόρες. Θυμάμαι να παίζω με την ψυχοκόρη που είχαμε στο σπίτι μας. Η κυρία Βικτωρία στις Ψυχοκόρες είναι ένα τέρας, ντρεπόμουν γι’ αυτά που έλεγα», είπε αρχικά η Λουκία Πιστιόλα για τις Ψυχοκόρες.

Η Λουκία Πιστιόλα είπε στη συνέχεια για τις αντιδράσεις του κόσμου στο δρόμο: «Ο κόσμος με θεωρεί ακόμα την αδικημένη αρραβωνιαστικιά του Δόγκανου. Στη γενιά μου, το κρέμασμα στα μανταλάκια ήταν κάτι αισχρό και χυδαίο. Είχαμε κάνει τότε 1-2 φωτογραφίσεις με τον Γιάννη Μπέζο και τις θυμάμαι πολύ άσχημα, ένιωθα άβολα».

Για τον Γιάννη Μπέζο, η Λουκία Πιστιόλα είπε: «Είναι ο καλύτερος εργοδότης και ο πιο καλός φίλος που μπορεί να υπάρξει. Ο Γιάννης είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος».