Λουκία Παπαδάκη: «Όταν η τηλεθέαση της Λάμψης έπεσε στο 70% ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος»

Λουκία Παπαδάκη

«Έχω την τιμή ο Χρήστος Πολίτης να είναι φίλος μου», είπε η Λουκία Παπαδάκη.

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» μίλησε η Λουκία Παπαδάκη. Η τηλεοπτική Σάντρα της θρυλικής Λάμψης θυμήθηκε άγνωστες ιστορίες της εποχής, τονίζοντας μάλιστα πως όταν η σειρά έπεσε στο 70% τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος έγινε έξαλλος.

«Δεν φανταζόμασταν ποτέ ότι θα γίνει αυτός ο πάταγος, με την τηλεθέαση να φτάνει και το 85%. Όταν κάποια στιγμή είχαμε πέσει στο 70% σε τηλεθέαση, ο Νίκος Φώσκολος ήταν έξαλλος κι έλεγε “δεν είναι δυνατόν τελειώνει το σίριαλ”. Η Λάμψη αγαπήθηκε γιατί ήταν έντιμη και ειλικρινής. Όλοι οι άνθρωποι που δούλεψαν γι’ αυτό το αποτέλεσμα το έκαναν με αγάπη και σοβαρότητα», είπε αρχικά η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη είπε στη συνέχεια: «Έχω την τιμή ο Χρήστος Πολίτης να είναι φίλος μου. Εκτός από συνεργάτες στη Λάμψη ήμασταν και γείτονες. Ο Νίκος Φώσκολος ήταν εκατομμύρια πράγματα μαζί. Είχε πάρα πολύ πάθος. Ήταν πεισματάρης, σκληρός και τρυφερός. Είχα εξαιρετική σχέση μαζί του. Το αγαπημένη μου επεισόδιο είναι όταν ο Γιάγκος μαθαίνει ότι είμαι έγκυος στο παιδί του κι εκείνος είχε βάλει ανθρώπους να μου επιτεθούν».

«Όταν έπαιζε η Λάμψη άδειαζαν οι δρόμοι, καιγόντουσαν τα φαγητά, χτυπούσαν τα τηλέφωνα και δεν τα απαντούσε κανείς. Γεννούσαμε απύθμενα μίση, πάθη και αγάπη στους τηλεθεατές. Η Σάντρα, που υποδύθηκα, ήταν ένας περίπλοκος άνθρωπος που το κίνητρο όλων των ενεργειών της ήταν ο έρωτας που είχε για τον Γιάγκο. Ο ρόλος μου γεννούσε έντονα συναισθήματα στο κοινό, γι’ αυτό με έχουν απειλήσει και με έχουν συγχαρεί», πρόσθεσε επίσης η Λουκία Παπαδάκη.