Λουκία Παπαδάκη για Λάμψη: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά»

Λουκία Παπαδάκη

"Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια. Όταν έκλεισε για μένα ο κύκλος και ερμηνευτικά και η υπόθεση, τότε έφυγα", λέει η Λουκία Παπαδάκη.

Η Λουκία Παπαδάκη βρέθηκε στον καναπέ του Στούντιο 4 το απόγευμα της Τρίτης και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στα χρόνια που έπαιζε στη θρυλική «Λάμψη». Όταν ρωτήθηκε από τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου για το αν η πραγματικότητα στη σειρά ήταν αυτή που ξέρουμε, εκείνη απάντησε:

«Ναι, τουλάχιστον αυτό που έβλεπα και ζούσα εγώ ήταν όπως το βλέπαμε. Υπήρχαν άνθρωποι που συνδέθηκα πολύ μέσα στα χρόνια και βρισκόμασταν και μετά. Δυστυχώς δεν είναι στη ζωή 2-3 άνθρωποι».

Σχετικά με τις δηλώσεις βασικών πρωταγωνιστών της σειράς, πριν από μερικό καιρό, που χώρισαν τους ηθοποιούς του σίριαλ σε δύο στρατόπεδα, η Λουκία Παπαδάκη είπε χαρακτηριστικά: «Εγώ δεν είχα καμία ιδέα για όλα αυτά, διότι ήταν προσωπικές θέσεις και συναισθήματα ενός ανθρώπου άλλου που δεν είχαν μπει στη διαδικασία της καθημερινότητάς μας.

Η Λάμψη κράτησε 15 χρόνια, εγώ έπαιξα 11 χρόνια. Όταν έκλεισε για μένα ο κύκλος και ερμηνευτικά και η υπόθεση, τότε έφυγα. Ήταν πρωτόγνωρο και ήταν μια πρωτόγνωρη κατάσταση γενικά, μιλάμε για έναν πλανήτη που δεν έχει καμία σχέση με τον σημερινό. Είναι τρομακτικές οι αλλαγές».

«Όταν κλείνει ένα κύκλος δεν τον κουβαλάω μέσα μου», ξεκαθάρισε η Λουκία Παπαδάκη.