Look… like Κρυσταλλία!

Η παρουσία της καλλιτέχνιδας πάντοτε γεμίζει τη σκηνή και σίγουρα αναστατώνει το κοινό. Πράγμα που επιτυγχάνεται σαφώς και μέσω του styling, το οποίο να ξέρετε επιμελείται η Μαρία Αφεντάκη. Η Κρυσταλλία φορούσε κίτρινο φλούο φόρεμα (τα φλούο χρώματα είναι τάση του καλοκαιριού) και μαύρες over knee patent boots με ζαρτιέρες. Τα μαλλιά της ήταν κάτω, γιατί αν το look αυτό το φανταζόσασταν με ponytail, μάλλον είχατε κάτι άλλο στο μυαλό 😉 Είδατε αξεσουάρ; Οχι. Δεν χρειάζεται, φόρεσε μερικά δαχτυλίδια και ήταν υπέρ αρκετό. Τώρα, το look της Κρυσταλλίας, συμπερλιμβανομένου των μαλλιών και του makeup είναι ένα σύνολο που δεν πρέπει να αντιγράψετε εσείς για τις βραδινές σας εμφανίσεις. Είναι ένα image που επιτρέπεται να έχει μια τραγουδίστρια αυτού του είδους και αυτής της ηλικίας. Να είστε σίγουρες πως εάν την μιμηθείτε εσείς επακριβώς, τα σχόλια δεν θα είναι και τόσο ευγενικά. Οπότε για εσάς…


Perfect look: Εφόσον αποφασίσατε να ασπαστείτε την φλούο φιλοσοφία, συνδυάστε με γήινα ή nude αξεσουάρ και παπούτσια. Για τις πιο μικρές- μπορείτε να συνδυάσετε και άλλα φλούο χρώματα μόνο σε λεπτομέρειες όμως, π.χ. σκουλαρίκια.

Fashion fortune cookie: Τα χρώματα που φοράτε επιδρούν τόσο στον εσωτερικό σας κόσμο όσο και στην αντιμετώπιση που έχετε απο τρίτους. Κάθε άνθρωπος έχει την προσωπική του παλέτα η οποία καθορίζεται απο την προσωπικότητά του και τα φυσικά του χρώματα. Ανακαλύψτε την!

Jason Χατζηαναστασίου, Fashion Stylist.