Λόλα Νταϊφά για Ελένη Μενεγάκη: «Είναι πιο έξυπνη από όμορφη, δεν έχει να χωρίσει κάτι με τη Ρούλα»

Λόλα Νταϊφά

"Η Αλίκη είχε ανασφάλειες αλλά τις ήξερε. Έλεγε, ας πούμε, ότι δεν έχει τα πόδια της Λάσκαρη αλλά και τα δικά μου είναι μια χαρά", δηλώνει η Λόλα Νταϊφά.

Συνέντευξη στην κάμερα του Breakfast@Star και τη δημοσιογράφο Λιλή Πυράκη παραχώρησε η Λόλα Νταϊφά. Η λεγόμενη «Σιδηρά Κυρία των Δημοσίων Σχέσεων» μίλησε για τα πρόσωπα της τηλεόρασης με τα οποία έχει συνεργαστεί και μεταξύ άλλων αποκάλυψε πως της είχαν γίνει προτάσεις για παρουσίαση στο παρελθόν.

«Το Σιδηρά Κυρία βγήκε από τις ώρες που δούλευα, ήταν πολλές οι ώρες. Αν δούλευα 9μιση ώρες και όχι 10 ή 10μιση, νόμιζα ότι κλέβω τον εργοδότη μου, τον κύριο Κυριακού», παραδέχεται η Λόλα Νταϊφά.

Για τη Ρούλα Κορομηλά αναφέρει: «Τεράστιο όνομα. Ήταν ανεπιτήδευτη και δουλευταρού. Νομίζω ότι αυτό την έκανε το κορίτσι της διπλανής πόρτας. Και τώρα που ξαναβγήκε το ξέρει το παιχνίδι. Δεν μπορώ να είμαι αντικειμενική με τη Ρούλα, μου αρέσει. Όλους όσους τους φιλοξενεί τώρα τους έχει βοηθήσει στο παρελθόν και της χρωστάνε».

Όταν ρωτήθηκε για την Ελένη Μενεγάκη και την πρόσφατη τηλεοπτική της συνύπαρξη με τη Ρούλα Κορομηλά, η Λόλα Νταϊφά σχολίασε: «Η Ελένη ήταν μία πολύ όμορφη κοπέλα και πάρα πολύ έξυπνη. Μπορώ να πω ότι ήταν πιο έξυπνη από όμορφη. Δεν έχουν να χωρίσουν τίποτα οι δυο τους. Και οι δύο γράφουν την ιστορία τους».

Στη συνέχεια της συνέντευξης η κυρία Νταϊφά αναφέρθηκε και στη στενή φιλική σχέση που διατηρούσε για χρόνια με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

«Η Αλίκη ήταν θεά. Είχε ανασφάλειες αλλά τις ήξερε. Έλεγε, ας πούμε, ότι δεν έχει τα πόδια της Λάσκαρη αλλά και τα δικά μου είναι μια χαρά. Ακόμη κι όταν ήταν στεναχωρημένη, έλαμπε. Άνθρωπο να λάμπει ακόμα κι όταν κλαίει δεν έχω ξαναδεί», σημειώνει η Λόλα Νταϊφά.

Τέλος, η Λόλα Νταϊφά αποκαλύπτει ότι της έγινε κάποια στιγμή πρόταση να περάσει μπροστά από τις κάμερες, όμως η ίδια ένιωθε καλύτερα όταν ήταν στο γραφείο της.