Λόγω TVς: Η επίσημη ανακοίνωση για την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου

Οι νέοι της συνεργάτες στην απογευματινή ζώνη του Alpha.

Χρησιμοποιώντας ένα λογοπαίγνιο εμπνευσμένο από την παλιά σειρά του MEGA «Λόγω Τιμής», οι υπεύθυνοι της εκπομπής κατέληξαν στον τίτλο «Λόγω TVς» για τη νέα απογευματινή εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στον Alpha.

Η ανακοίνωση του καναλιού:
Λόγω TVς…. στην απογευματινή ζώνη του Alpha θα συνυπάρχουν το χιούμορ, η άποψη, το σχόλιο, το κέφι, η μόδα και η επικαιρότητα.

Από την Δευτέρα 19 Οκτωβρίου, στις 16:00, η Κατερίνα Καινούργιου παρέα με την Φωτεινή Πετρογιάννη, τον Δημήτρη Χριστοφορίδη, τον Χρήστο Βαρθαλίτη, και τον Γιώργο Βαγιάτα βλέπουν την τηλεόραση αλλιώς… Μαζί τους ο Νίκος Γεωργιάδης. Συμμετέχει φιλικά ο Αντώνης Βλοντάκης.

H νέα απογευματινή μας παρέα θα παρουσιάζει, καθημερινά, την ελληνική πραγματικότητα μέσα από τις πιο ενδιαφέρουσες τηλεοπτικές στιγμές, τις πιο αμήχανες, τις πιο εκρηκτικές, τις πιο αληθινές. Ό,τι είδες κι ό,τι έχασες βρίσκεται εδώ! Θέματα που μπορεί να μας σοκάρουν, να μας κάνουν να συμφωνήσουμε ή να διαφωνήσουμε μαζί τους… αλλά που σίγουρα θα μας κάνουν να περάσουμε καλά.

Καθίστε αναπαυτικά στον καναπέ, αφήστε το τηλεκοντρόλ για 2 ώρες και… Λόγω TVς θα γελάσετε, θα παίξετε, θα προβληματιστείτε και θα εκπλαγείτε.