Λίτσα Πατέρα: Τα δύσκολα παιδικά χρόνια που τη σημάδεψαν

«Ξυπνούσαμε 6 το πρωί και φτιάχναμε τα κρεβάτια. Παντρεύτηκα για να κοιμηθώ...»

Καλεσμένη στην εκπομπή «Αργά» του Νίκου Μαστοράκη με τον Θοδωρή Αθερίδη, η Λίτσα Πατέρα αναφέρθηκε πρώτη φορά για τα δύσκολα παιδικά χρόνια και τους αυστηρούς γονείς της.

«Προέρχομαι από μία οικογένεια που ήταν πολύ δεμένη. Ο πατέρας μου ήταν στρατιωτικός, υπήρχε στρατιωτικός νόμος στο σπίτι. Ξυπνούσαμε 6 το πρωί και φτιάχναμε τα κρεβάτια. Θα σου πω ένα αστείο, ότι παντρεύτηκα για να κοιμηθώ -βέβαια, δεν κοιμήθηκα ποτέ», εξομολογήθηκε η αστρολόγος.

Η Λίτσα Πατέρα μίλησε και για το πόσο τη στιγμάτισε η μητέρα της. «Εάν ο πατέρας μου ήταν υποστράτηγος, η μάνα μου ήταν στρατηγός. ήταν πάρα πολύ αυστηρή, παραπάνω από το κανονικό και αυτό που έχει κοστίσει εμένα. Αυτό που δεν έχω ξεπεράσει είναι κάποιες θύμησες που έχω από τη μαμά μου που πίστευα ότι ήταν άδικο. Με πονάει! Εγώ πιστεύω στα παιδιά μου ότι είμαι το αντίθετο», είπε. 

Για τον θάνατο, η αστρολόγος σημείωσε: «Πολλές φορές λέω «Ωραία θα είναι όταν πεθάνω γιατί από εκεί θα δω». Πιστεύω ότι η ψυχή δεν πεθαίνει και είναι εμπειρίες που έχεις μέσα σου και από την άλλη ζωή».

https://www.youtube.com/embed/51zZJvl_z40