Λίτσα Πατέρα: Όσα είπε για τη συνεργασία – έκπληξη με την Μπέττυ Μαγγίρα

Λίτσα Πατέρα

Γιατί είπε το "ναι" η Λίτσα Πατέρα στη νέα εκπομπή, "I love Σου Κου";

Με διπλό ρόλο θα βρεθεί η Λίτσα Πατέρα την φετινή σεζόν στο πρόγραμμα του ΑΝΤ1 μιας και θα συμμετέχει, πέραν του Πρωινού με τον Γιώργο Λιάγκα, στη νέα εκπομπή της Μπέττυς Μαγγίρα στο Σαββατοκύριακο. Με αυτή την αφορμή, λοιπόν, η αγαπημένη αστρολόγος μίλησε στην κάμερα της εκπομπή MEGA Καλημέρα την Παρασκευή.

Εξερχόμενη από τα στούντιο που γυρίζεται η πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, η Λίτσα Πατέρα σημείωσε χαρακτηριστικά πως «η νέα χρονιά ξεκίνησε ωραία, πολύ ωραία. Όπως πάντα. Θα είμαι και σε δεύτερη εκπομπή του σταθμού, ναι, γιατί ήμαστε με την Μπέττυ πολύ φίλες. Γνωριζόμαστε χρόνια και νομίζω ότι θα είναι ωραία. Εκεί θα είμαι μία φορά την εβδομάδα, κάθε Κυριακή»

«Νομίζω πως ακόμη κάθε εκπομπή, επειδή και ο Ερμής είναι ανάδρομος μιλώντας αστρολογικά, θα βρει τον δρόμο της. Κάθε εκπομπή θα βρει τον δρόμο και όλα καλά θα πάνε. Όπως έχω γράψει κιόλας, είναι επτά πλανήτες ανάδρομοι που σημαίνει ότι κάτι γίνεται στο σύμπαν».

«Κάτι δεν έχουμε κάνει καλά. Εύχομαι όμως καλή χρονιά, να ‘στε καλά και… του χρόνου» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Λίτσα Πατέρα στην κάμερα της ψυχαγωγικής εκπομπής της Ελεονώρας Μελέτη στο Μεγάλο Κανάλι.