Η Λίτσα Πατέρα μίλησε για τον χωρισμό Λιάγκα Σκορδά – Συγκινήθηκε η Φαίη

χωρισμός Λιάγκα Σκορδά

«Θέλω να πω λίγα πράγματα εγώ, με συγχωρείς. Παρά το γεγονός ότι είναι οικογενειακό το θέμα...»

Ο χωρισμός Λιάγκα Σκορδά που βρίσκεται τα τελευταία 24ωρα στην κορυφή των συζητήσεων, δεν θα μπορούσε να μην σχολιαστεί από τη Λίτσα Πατέρα. Μετά την πρώτη καλημέρα, η αστρολόγος ζήτησε τον λόγο και είπε τα εξής:

[dfp_ads id=236982]

Εύχομαι να είσαι καλά. Θέλω να πω λίγα πράγματα εγώ, με συγχωρείς. Παρά το γεγονός ότι είναι οικογενειακό το θέμα, θέλω να πω πέντε πράγματα γενικά. Σου εύχομαι να είσαι καλά με δύναμη για να μεγαλώσεις τα παιδάκια σου. Αλλά, θέλω να πω γενικά στον κόσμο που μας ακούει κάτι.

Όλοι οι άνθρωποι σε κάποιο σημείο έχουν έρθει για να δοκιμαστούν. Αν, λοιπόν, ο τομέας των σχέσεων είναι «χτυπημένος» όπως λέμε εμείς κάπως έρχονται τα πράγματα και φτάνει ο κόσμος σε αυτό το σημείο να λέει ¨δε γίνεται άλλο θα πρέπει να γίνει έτσι». Τα παιδιά δεν πληγώνονται τόσο εάν οι γονείς είναι πάρα πολύ αγαπημένοι και συνειδητοποιημένοι σε αυτό που κάνουν. Στο τέλος τέλος το λάθος είναι δικό τους. Είναι κάτι που συμβαίνει συχνά αυτές τις εποχές.

Εγώ εύχομαι με την καρδιά μου να είστε καλά, χέρι χέρι, να μεγαλώσετε αυτά τα δύο υπέροχα αγοράκια και όλα θα πάνε καλά.