Λίτσα Πατέρα για Φαίη Σκορδά: «Ο χρόνος θα δείξει αν κάνουμε καλή επιλογή ή όχι»

Λίτσα Πατέρα

"Όχι, δεν θα ακολουθούσα την Φαίη Σκορδά σε άλλο κανάλι", λέει η Λίτσα Πατέρα.

Με την Φαίη Σκορδά να βρίσκεται στο επίκεντρο του τηλεοπτικού ρεπορτάζ, η Λίτσα Πατέρα απάντησε στις ερωτήσεις της Ρέας Ιωάννου από την εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι.

«Ξέρετε κι εσείς ότι όταν είμαστε σε μια εκπομπή και πρέπει να φύγουμε για κάποιους λόγους, μπαίνει και το συναίσθημα. Δε ξέρω τι θα κυριαρχήσει στο τέλος. Σαφώς γίνονται πολλές συζητήσεις αλλά το τελικό αποτέλεσμα εγώ τουλάχιστον δεν το ξέρω.

Αν μείνει η Φαίη νομίζω πως κάπως αλλιώς θα διαμορφωθεί η εκπομπή» είπε η Λίτσα Πατέρα.

Όχι, δεν θα ακολουθούσα την Φαίη Σκορδά σε άλλο κανάλι. Την αγαπώ, όπως και όλα τα παιδιά που έχουν περάσει, αλλά εγώ όπως έχω πει είμαι πάρα πολλά χρόνια στον ΑΝΤ1 και αυτή τη στιγμή τουλάχιστον δεν συντρέχει κανένας λόγος για να φύγω, όπως και αν εξελιχθούν τα πράγματα» είπε η Λίτσα Πατέρα.

Σχετικά με τις φήμες που μιλούν για πολεμικό κλίμα ανάμεσα στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα, η Λίτσα Πατέρα απάντησε: «Δεν το βλέπω εγώ αυτό. Δεν είναι πάντοτε απαραίτητο να έχουμε την ίδια γνώμη και πάνω στη συζήτηση θα μπορούσε να έρθει μια διαφωνία. Σαφώς η Φαίη δικαιώθηκε στην επιλογή της να έρθει πίσω ο Γιώργος. Σαφώς ο Γιώργος στο δημοσιογραφικό κομμάτι αλλά και γενικότερα, βοήθησε την εκπομπή. Το ποιος θέλει και ποιος δεν θέλει δεν το ξέρω. Ο χρόνος θα δείξει αν κάνουμε καλή επιλογή ή όχι».