Λίτσα Πατέρα: Δίνω δύο χρόνια ζωή στο ευρώ!

Δικαιολογημένα μπορούμε να πούμε ότι η Λίτσα Πατέρα είναι από τους «πατέρες» της αστρολογίας στη χώρα μας, με πολυετή τηλεοπτική εμπειρία και πολύ αγαπητή στον κόσμο.

Δεν είναι καθόλου υπερβολή μάλιστα, αν πούμε ότι ακόμα και όσοι δεν πιστεύουν στην αστρολογία, έχουν καθίσει κάποιες φορές να την παρακολουθήσουν… επί τω έργω! Όσα πάντως λέει σήμερα το βράδυ, καλεσμένη στην εκπομπή «Movies and stars» του Γιώργου Σατσίδη στο MTV, είναι πολύ ενδιαφέροντα.

Η Λίτσα Πατέρα μιλά για το «Πρωινό ΑΝΤ1», για τις σχέσεις της με το Χρήστο Φερεντίνο και τη Σίσσυ Χρηστίδου, ενώ λέει τη γνώμη της και για τους «ανταγωνιστές», Γιώργο Λιάγκα και Φαίη Σκορδά. Βέβαια, ιδιαίτερη αναφορά γίνεται στην Ελένη Μενεγάκη, στην πολύχρονη συνεργασία τους, ενώ μάλιστα η Λίτσα Πατέρα υποστηρίζει ότι η Ελένη Μενεγάκη «είναι πιο ωραία και πιο θηλυκό και από τη Τζένιφερ Λόπεζ και από τη Σαρλίζ Θέρον».

Ωστόσο, αυτό που έχει ιδιαίτερη σημασία είναι όσα λέει η γνωστή αστρολόγος για τη χώρα μας και όσα συμβαίνουν τελευταία, υποστηρίζοντας ότι «η Ελλάδα είναι υδροχόος όμως, κάθε αλλαγή που γίνεται είναι σημαντική, σφραγίζει έτσι και τη νέα εποχή. Εγώ πιστεύω ότι μετά τη μεταπολίτευση γεννήθηκε η νεότερη Ελλάδα και είναι λιοντάρι πρώτων ημερών. Γι' αυτό έχουμε και κάποιες πρωτιές, όπως τώρα με το ποδόσφαιρο! Αυτά που ζούμε είναι μαθήματα ζωής. Βλέπω τα γεγονότα που είναι δυσάρεστα όμως έχω μία αισιοδοξία καθώς πάντα λέγαμε ότι κάποια ώρα θα καταρρεύσουν τα δύο πολιτικοοικονομικά συστήματα παγκοσμίως και θα γεννηθεί κάτι άλλο πολύ πιο ανθρώπινο.

Με την αφθονία και την ευμάρεια δεν είχαμε χρόνο ούτε να σκεφτούμε ούτε να διαβάσουμε ούτε τίποτα. Όλα τα κόμματα δεν αντέδρασαν όσο έπρεπε, αντιδρούσαν μόνο στο πώς θα πάρουν περισσότερα. Απορώ και τώρα αν θα δουν το καλύτερο της Ελλάδας ή του κόμματός τους. Το σύμπαν είναι ένας ζωντανός οργανισμός, κάθε πλανήτης έχει ένα αίτημα και μια δουλειά να κάνει. Βλέπουμε πολλούς πολιτικούς να πηγαίνουν φυλακή, ο Ουρανός φέρνει επανάσταση. Όλο αυτό θα κάνει συνταρακτικές αλλαγές, και πιστεύω ότι θα γκρεμιστεί το παλιό και να βγει κάτι καινούργιο».

Στην ερώτηση μάλιστα του Γιώργου Σατσίδη για το τι «λένε» τα άστρα για το μέλλον της Ευρώπης, η Λίτσα Πατέρα τονίζει πως «αυτό που βλέπω είναι ότι όλη η Ευρώπη αυτόν τον καιρό βρίσκεται σε ένα σεισμό. Απλώς κερδίζουμε χρόνο, η Ευρώπη όλη πάει για κραχ. Πιστεύω ότι μέσα στη 2ετία, 3ετία θα δούμε αυτόν το σεισμό. Η Ευρώπη δεν θα αντέξει με όλα αυτά τα τρελά που γίνονται. Και εδώ πρέπει να αλλάξουν τα πράγματα! Για παράδειγμα, δεν είναι δυνατό στην Ελλάδα να εισάγουμε σκόρδα από την Κίνα!»

Σήμερα στις 8 το βράδυ όμως, στην εκπομπή του Γιώργου Σατσίδη «Movies and stars» του MTV, θα μάθουμε περισσότερα.

Διαβάστε ακόμα:

Ποιo star του Χόλιγουντ έθαψε ζωντανό ο Γιώργος Σατσίδης;

Ποιός Έλληνας συνάντησε σήμερα την Εύα Λονγκόρια στο Μονακό και τι του αποκάλυψε για το παρελθόν της

Ο Ρόκκος αποκαλύπτει αλήθειες για τη σχέση του με την Ρούλα Κορομηλά!

Ποιος Έλληνας παρουσιαστής επιλέγει με τον C. Louboutin το νέο μοντέλο του Martini;

Ελληνίδα παρουσιάστρια δηλώνει ότι μπήκε σφήνα σε πρωτοκλασάτα ονόματα και τάραξε το τοπίο!

Rihanna: «Η Ελλάδα είναι από τα ομορφότερα μέρη του κόσμου»!