Λίτσα Γιαγκούση για Μάκη Χριστοδουλόπουλο: «Σταμάτησε απότομα η ορχήστρα και αποχώρησα»

Λίτσα Γιαγκούση

"Δεν θα ξαναδούλευα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο" ξεκαθαρίζει η Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση έδωσε συνέντευξη στον Αλέξη Μίχα και την κάμερα της εκπομπής «Πάμε Δανάη» στο MEGA το πρωινό της Παρασκευής. Μεταξύ άλλων, δε, η λαϊκή ερμηνεύτρια αναφέρθηκε στην πιο ακραία εκδήλωση θαυμασμού που έχει ζήσει στη σκηνή, την αναφυλαξία που έπαθε σε γύρισμα βίντεοκλιπ και την διακοπή της συνεργασίας με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίτσα Γιαγκούση εξομολογήθηκε πως «θυμάμαι πως κάποιος που ήταν αρκετά μεθυσμένος ανέβηκε στην πίστα, με βούτηξε από τα πόδια, από τις γάμπες τόσο σφιχτά που δεν είχα ισορροπία και μου φίλαγε τα πόδια. Δεν με άφηνε με τίποτα. Με έπιασαν τα γέλια. Γενικά όμως δεν χάνω την ψυχραιμία μου πάνω στη σκηνή».

«Από όλα τα βιντεκλίπ μου θυμάμαι πιο έντονα το Μυθιστόρημα γιατί είχα πάθει αναφυλαξία. Είχαμε ένα πλάνο που κυλιόμουν στο γρασίδι, είχε σηκωθεί η μπλούζα και είχα γεμίσει ολόκληρη με καντήλες. Διακόψαμε το γύρισμα για τρεις, τέσσερις ώρες και ήταν τραγικό. Εκείνη την ημέρα τα είδα όλα».

«Στη συνεργασία με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο, απλώς βγήκα στο δεύτερο μου πρόγραμμα και αυτό κόπηκε απότομα στο 10λεπτο. Δεν μου είπε κάτι ο μαέστρος, σταμάτησε η ορχήστρα και γύρισα εγώ και του είπα «τι έγινε;» για να μου πει πως «έπρεπε να σταματήσουμε». Αυτό. Και αποχώρησα. Δεν θα ξαναδούλευα με τον Μάκη Χριστοδουλόπουλο» συμπλήρωσε, επίσης, η Λίτσα Γιαγκούση στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο Μεγάλο Κανάλι.