Λίτσα Γιαγκούση: «Δεν χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας, δεν υπήρξε περίοδος που να το θέλω πάρα πολύ»

Λίτσα Γιαγκούση

«Είμαι χορτασμένος άνθρωπος, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα», λέει η Λίτσα Γιαγκούση.

Συνέντευξη στην «Ελένη» και τον Κωνσταντίνο Αρκά έδωσε η Λίτσα Γιαγκούση. Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τη ζωή της στα Βίλια Αττικής που διαμένουν με τον σύζυγό της, Μανώλη, τα τελευταία χρόνια, την αποχή της από τη δισκογραφία και τις εμφανίσεις και για την απόφαση της να μην κάνει παιδιά.

«Φλέρταρα με την ιδέα να μείνω στα Βίλια πάρα πολλά χρόνια πριν. Έχει άλλη ποιότητα ζωής η εξοχή. Ο Μανώλης ήταν πριν από μένα στο χώρο και τον γνώρισα στη δουλειά του σαν πελάτισσα. Την πρώτη φορά που τραγούδησα με συνόδευε στο μπουζούκι ο Μανώλης. Με ενδιαφέρει η γνώμη του Μανώλη και είναι ο πρώτος που θα πάρω τη γνώμη του. Δεν χτύπησε το καμπανάκι της μητρότητας γιατί δεν υπήρξε μια περίοδος που να το θέλω πάρα πολύ», είπε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση.

Η Λίτσα Γιαγκούση είπε στη συνέχεια: «Έχουν αλλάξει τα πράγματα στη δισκογραφία, κάνω πιο χαλαρά πράγματα. Είμαι χορτασμένος άνθρωπος, έκανα το όνειρο μου πραγματικότητα. Θα ήθελα η καριέρα μου να πάει καλυτέρα αλλά το σημαντικό είναι να νιώθω καλά και να μην ντρέπομαι για πράγματα που θα πράξω. Δεν έχω πανικό με την εικόνα μου , είμαι συμφιλιωμένη με την ηλικία μου».

Κλείνοντας, η Λίτσα Γιαγκούση είπε: «Οικονομικά μάλλον καλά τα πήγα αλλά δεν έχω την άνεση να σταματήσω τη δουλειά και να κάθομαι. Δεν με εκφράζει η μουσική του σήμερα. Την τραπ μουσική δεν την παρακολουθώ και δεν μπορώ να την καταλάβω».