Λίτσα Γιαγκούση: Αποκάλυψε τον παρτενέρ της για το J2US

Λίτσα Γιαγκούση

"Υπάρχει παρτενέρ αλλά δεν ξέρω εάν είναι ανακοινώσιμο. Να το πω;" ανέφερε η Λίτσα Γιαγκούση για το J2US, δίνοντας το όνομα του δημοσιογράφου που θα τη συνοδεύει στο show.

Τη δική της εμπειρία από τον χιονιά «Μπάρμπαρα» αλλά και για τις συζητήσεις που κάνει για το J2US μίλησε η Λίτσα Γιαγκούση.

Η γνωστή τραγουδίστρια, αποκλεισμένη στο σπίτι της στα Βίλια, μίλησε με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή και την παρέα του Happy Day σε απευθείας σύνδεση.

«Έχουμε πάρα πολύ χιόνι, χιονίζει και τώρα, έχει αέρα. Συνήθως αποκλειόμασε όταν έχει χιονιά. Είχαμε μία διακοπή ρεύματος μισής ώρας χθες» δήλωσε αρχικά η Λίτσα Γιαγκούση, αναφέροντας πως έχει κάνει τις προμήθειές της για να είναι επαρκής.

«Δεν μπορώ να βγω να πάω κάπου να ψωνίσω. Στον κεντρικό δρόμο επάνω έχουν περάσει τα μηχανήματα. Στα στενά όμως ο δρόμος είναι καλυμμένος» πρόσθεσε αμέσως μετά η τραγουδίστρια, παρέα με τους τετράποδους φίλους της.

Παράλληλα, η Λίτσα Γιαγκούση μίλησε και για την επικείμενη συμμετοχή της στο J2US, ενώ αποκάλυψε και τον παρτενέρ με τον οποίο θα συνεργαστεί, εάν ευοδωθεί η συνεργασία με τον Νίκο Κοκλώνη.

«Δεν έχω επικοινωνήσει για να πάρω το πράσινο φως. Υπάρχει παρτενέρ αλλά δεν ξέρω εάν είναι ανακοινώσιμο. Να το πω; Ο Στέφανος Κωνσταντινίδης» είπε η Λίτσα Γιαγκούση.