Λίνα Σακκά: «Στην τελευταία μου τηλεοπτική δουλειά πήρα 3.500 ευρώ το επεισόδιο»

Λίνα Σακκά

"Στην πρώτη μου δουλειά, πριν πολλά χρόνια είχα πάρει 300 ευρώ το επεισόδιο" δήλωσε η Λίνα Σακκά.

Ύστερα από μεγάλο διάστημα τηλεοπτικής απουσίας, η Λίνα Σακκά έδωσε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «I love Σου Κου» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου. Μέσα σε όλα, δε, η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε για την την διαδρομή στη μικρή οθόνη, τις υψηλές απολαβές και την υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές.

Πιο συγκεκριμένα, η Λίνα Σακκά εξομολογήθηκε πως «αισθάνομαι ότι είμαι ακόμα μέσα σε αυτή τη δουλειά, την αγαπάω βαθιά, βλέπω τον κόσμο να μου μιλάει σαν να παίζω ακόμα στην τηλεόραση και μου έχει κάνει πολύ μεγάλη εντύπωση αυτό. Την μεγαλύτερη εντύπωση μου την έχουν κάνει τα παιδιά, που έρχονται κάτι μικρούτσικα και θέλουν να βγάλουν φωτογραφία μαζί μου».

«Παλαιότερα, επειδή ήταν άλλες οι συνθήκες εργασίας, δουλεύαμε με πολύ κέφι, μας πρόσεχαν πάρα πολύ οι σκηνοθέτες και οι παραγωγοί μας. Οπότε όλες οι δουλειές είχαν τεράστια αξία για μένα, δεν αντιμετώπισα ποτέ καμία δουλειά για να βγάλω χρήματα. Φυσικά έβγαζα χρήματα αφού οι συνθήκες τότε ήταν έτσι και πληρωνόμασταν πάρα πολύ καλά».

«Ας πούμε, στην πρώτη μου δουλειά, πριν πολλά χρόνια είχα πάρει 300 ευρώ το επεισόδιο ενώ στην τελευταία μου δουλειά πήρα 3.000 – 3.500 ευρώ το επεισόδιο. Και με το επεισόδιο, τότε, γιατί τώρα ακούω πως πηγαίνει πολύ με τον μήνα» πρόσθεσε, σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η Λίνα Σακκά στη νέα εκπομπή του ΑΝΤ1.