Λιλή Πυράκη για Γιώργο Λιάγκα: «Βγαίνει και λέει αυτά που λέει, καλά έκανε ο Ουγγαρέζος και δεν απάντησε»

Πυράκη Λιάγκας

"Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση", τονίζει η δημοσιογράφος.

Τη συνέντευξη που παραχώρησε ο Γιώργος Λιάγκας στη Μπέττυ Μαγγίρα σχολίασαν η Λιλή Πυράκη και η παρέα του Breakfast@Star το πρωινό της Δευτέρας (8/1). Ο παρουσιαστής του ΑΝΤ1 αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη ρήξη που έχει επέλθει στις σχέσεις του με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο.

«Εμένα αυτό μου με ενοχλεί είναι ότι ο Γιώργος Λιάγκας είναι ένας άνθρωπος που υποστηρίζει ότι πρέπει να μιλάμε ανοιχτά, με ονόματα και ξαφνικά και για αυτό το περιστατικό τώρα λέει ότι δεν εννοούσε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Αν δεν εννοούσε τον Δημήτρη, τότε ποιον εννοούσε;», σχολίασε αρχικά η Λιλή Πυράκη στον αέρα του Star.

«Δεν γίνεται από τη μια να είναι ένας άνθρωπος που μιλάει χύμα αλλά από την άλλη νιώθω ότι υπεκφεύγει στη συγκεκριμένη περίπτωση», τονίζει η δημοσιογράφος.

«Δεν πήγε τυχαία το μυαλό όλων στον Δημήτρη Ουγγαρέζο βέβαια», επισήμανε από την πλευρά της η Ελένη Χατζίδου στη συζήτηση που έγινε στο πάνελ της εκπομπής.

«Καλά έκανε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος και δεν απάντησε γιατί βγαίνει ο Γιώργος Λιάγκας και λέει αυτά που λέει, οπότε ο Ουγγαρέζος θα βρισκόταν εκτεθειμένος μετά. Θα έλεγαν ότι μίλησε, χωρίς να εννοούσε εκείνον», παρατήρησε η Λιλή Πυράκη αμέσως μετά.