Λίλα Τριάντη: «Οι ράπερ είναι πολύ καλές ψυχές και καλλιτεχνάρες»

Λίλα Τριάντη

"Ακόμα και οι ράπερ θεωρώ ότι είναι ποπ πλέον γιατί τους ακούνε τόσα πολλά άτομα" δηλώνει η Λίλα Τριάντη.

Την Λίλα Τριάντη υποδέχθηκε η Κατερίνα Ζαρίφη, το μεσημέρι της Τετάρτης, στο πλατό της εκπομπής «Οδός Ζαρίφη 2» στο OPEN. Μάλιστα, η νεαρή τραγουδίστρια αναφέρθηκε τόσο στην σχέση που έχει η ίδια με την ραπ μουσική και τους εκπροσώπους της όσο και την επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision 2023.

Ειδικότερα, η Λίλα Τριάντη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «εγώ δεν είμαι ράπερ. Είμαι στην urban μουσική σκηνή, σε αυτό που λέμε ποπ. Όπως και τα παιδιά, ακόμα και οι ράπερ, θεωρώ ότι είναι ποπ πλέον γιατί τους ακούνε τόσα πολλά άτομα που είναι δημοφιλής η μουσική τους».

«Εγώ θα πω ότι μέσα σε αυτόν τον χώρο που συναναστρέφομαι με τα παιδιά που κάνουν ραπ μουσική, έχω συναντήσει πολύ καλές ψυχές. Μάλιστα στο σύνολο είναι πολύ καλλιτεχνάρες, όχι απλά καλλιτέχνες».

«Φέτος μου αρέσει πάρα πολύ η επιλογή της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision, την στηρίζω φουλ. Θα πήγαινα και γω με το κατάλληλο τραγούδι, όπως λένε όλοι, γιατί το τραγούδι είναι πάντα η βάση και έχω σκεφτεί με τι θα ήθελα να πάω» πρόσθεσε, ακόμα, η Λίλα Τριάντη στην ψυχαγωγική εκπομπή της Κατερίνας Ζαρίφη στο OPEN.