Λίλα Καφαντάρη: «Δεν βρίσκομαι στην τηλεόραση, γιατί οι καναλάρχες δεν με συμπαθούν…»

Λίλα Καφαντάρη

«Έχω μείνει άνεργη και σε μια δύσκολη εποχή που είχε καεί το σπίτι μου και είχα μικρό παιδί και το μεγάλωνα μόνη μου»

Σε μία από τις σπάνιες συνεντεύξεις της, η ηθοποιός Λίλα Καφαντάρη μιλά για το πως ξεκίνησε στο χώρο της υποκριτικής, αλλά και γιατί δεν βρίσκεται πια στην τηλεόραση…

«Έτυχε ενώ ήμουν στη δραματική σχολή από περιέργεια, χωρίς να έχω πάρει απόφαση ότι θέλω να γίνω ηθοποιός, πολύ μικρή, να αρχίσω να δουλεύω και η μία δουλειά έφερνε την άλλη και ξαφνικά βρέθηκα επαγγελματίας χωρίς να το καταλάβω.

[dfp_ads id=236982]

Δεν είμαι στην τηλεόραση γιατί είναι νομίζω και από τις δύο πλευρές η έλλειψη συμπάθειας. Νομίζω ότι οι καναλάρχες δεν με συμπαθούν ιδιαίτερα και καλά κάνουν. Από την άλλη και εγώ στην τηλεόραση που υπάρχει σήμερα δεν βλέπω να έχω θέση. Εγώ είμαι πολλά χρόνια ηθοποιός. Όταν ξεκίνησα οι συνθήκες ήταν άλλες: από το σενάριο, από το συνεργείο, από τα εργασιακά μας δικαιώματα, τις ώρες δουλειάς. Όλα αυτά απέπνεαν μια δουλειά, μια σοβαρότητα και δεν ντρεπόμουν τον κόσμο που με έβλεπε.

Φυσικά και έχω μείνει άνεργη και σε μια δύσκολη εποχή που είχε καεί το σπίτι μου και είχα μικρό παιδί και το μεγάλωνα μόνη μου. Είναι δύσκολη δουλειά. Το ζήτημα είναι να μην εισπράττεις την ανεργία σαν προσωπικό σου πρόβλημα ή προσωπική σου αποτυχία», ανέφερε η Λίλα Καφαντάρη.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο της εκπομπής Αποκαλυπτικά:

Διαβάστε περισσότερα για την τηλεόραση και τη showbiz!