Light: Λύγισε on camera με την ερώτηση για τον Mad Clip

Light

Ο Light ζήτησε από την ρεπόρτερ να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.

Στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» μίλησε ο Light. Ο γνωστός ράπερ, μάλιστα, δεν άντεξε και συγκινήθηκε με την ερώτηση της ρεπόρτερ για τον Mad Clip.

«Νιώθω καλά. Είμαι χαρούμενος που επιστρέφουμε σιγά σιγά στην κανονικότητα, μπορούμε να κάνουμε τη δουλειά μας, να βγούμε, να διασκεδάσουμε. Είναι μια πολύ παράξενη περίοδος για όλους λίγο πολύ. Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις είναι να δουλέψεις μέσα από αυτό και να συνεχίσεις κανονικά την καθημερινότητά σου», είπε αρχικά ο Light.

Σε ερώτηση για τα αρνητικά σχόλια που έγιναν, επειδή ξεκίνησε συναυλίες σε σύντομο χρονικό διάστημα μετά την απώλεια του Mad Clip, ο Light είπε: «Δεν θέλω να δώσω αξία και να απαντήσω σε αυτούς που με έκριναν αρνητικά επειδή δουλεύω, ο καθένας κρίνει από μόνος του. Όποιος γνώριζε προσωπικά τον Πητ, γνωρίζει τι θα ήθελα. Από εκεί και πέρα, ο καθένας μπορεί να λέει ότι θέλει, δικαίωμά του».

«Όλοι ξέρουμε πως ο Mad Clip για σένα δεν ήταν απλά ένας ράπερ, ήταν ο αδερφός σου. Πως νιώθεις;», ρώτησε η ρεπόρτερ και ο Light εμφανώς συγκινημένος έκανε νόημα να προχωρήσει σε άλλη ερώτηση.

«Υπάρχουν αρκετά ακυκλοφόρητα τραγούδια και θα εξαρτηθεί από την επιθυμία της οικογένειας αν θα κυκλοφορήσουν. Εμείς θα χαρούμε να τα μοιραστούμε και πιστεύω ότι ο κόσμος θα χαρεί να τα ακούσει», είπε ο Light.