Light: «Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε πρώτη στα νούμερα την Κυριακή, στείλτε κανένα κασεράκι κι από εδώ»

Light

"Ποιος είναι αυτός ο κύριος, ο Νίκος Συρίγος; Τι επαγγέλλεται; Τι είναι αυτός;"

Ο Light, σε νέες δηλώσεις του που έκανε αυτή τη φορά στο Πρωινό και τη Φαίη Φώτου, ανέφερε πως όλο αυτό που γίνεται τις τελευταίες ημέρες γύρω από το όνομά του δεν οφείλεται στην κριτική που άσκησε στο Fame Story.

«Έχω χίλια πράγματα που θα μπορούσα να σου πω ότι είναι αλήθεια για το ποιος είναι ο λόγος που συμβαίνει όλο αυτό. Σίγουρα δεν είναι η κριτική για το τραγούδι που επέλεξαν για τη Μαίρη. Νομίζω ότι είναι λίγο αστείο, ο νοών νοείτο. Είχε πλάκα τις πρώτες 1-2 μέρες, εντάξει, κι εγώ λίγο το διασκέδασα, απάντησα χαχαχα-χουχουχου.

Αυτοί τα παίρνουν λίγο πιο σοβαρά από εμένα. Τους βλέπω όλους σε αυτές τις εκπομπές να είναι έξω φρενών και να ουρλιάζουν και να πετάγονται οι φλέβες στο κούτελό τους και να κουνάνε τα δάχτυλα. Θεωρούν ότι είναι η ευκαιρία τους να φανούν στον κόσμο ανώτεροι ηθικά και ανωτέρου επιπέδου. Πέρα από τους ίδιους τους συνεργάτες τους στα πάνελ που κάνουν ο ένας στον άλλον στην πλάτη τους, “μπράβο, μπράβο, καλά τα λες”, όλος ο υπόλοιπος κόσμος, σε όλα τα social media τους έχει πάρει χαμπάρι εδώ και πάρα πολύ καιρό και Δόξα τω Θεώ, δεν τρώει κουτόχορτο.

Αυτές οι 2-3 μέρες λοιπόν που κράτησε αυτό, είχαν πλάκα, εγώ γελούσα τουλάχιστον, για μένα είχε πλάκα. Τώρα, έχω λίγο πιο σημαντικά πράγματα να κάνω, θα τους το χαλάσω, δε θα συνεχίσω την παράνοια αυτή. Τι είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος – τι απάντησε ο Light, τι είπε ο ασπρομαλλιάς – τι απάντησε ο Light, τι είπε η Σίσσυ Χρηστίδου – τι απάντησε ο Light κτλ.

Δεν ασχολούμαι άλλο, επιστρέφουμε στη ζωή μας, επιστρέφουμε στην καριέρα, όποιος έχει καριέρα και αυτή είναι και η στάση μου πλέον. Δε μπαίνω σε back and forth με κανέναν. Προφανώς και νιώθω διαφορετικός από τους δημοσιογράφους που με σχολιάζουν. Αυτοί είναι δημοσιογράφοι που με σχολιάζουν κι εγώ είμαι αυτός που είμαι, όχι ότι ο ένας είναι καλύτερος και ο άλλος χειρότερος, αλλά σίγουρα δεν είμαστε το ίδιο πράγμα», δήλωσε ο Light.

Για τη δήλωση που έκανε ο Νίκος Συρίγος πως ο κόσμος θα θυμάται τον Τσιτσάνη αλλά όχι τον Light, ο τράπερ απάντησε γελώντας: «Καλά θα κάνουν και θα θυμούνται τον Τσιτσάνη. Τι τον νοιάζει για τον Τσιτσάνη και για μένα, δε θα ασχολούνται με αυτόν που δεν τον ξέρει ούτε η μάνα του. Ποιος είναι καν αυτός ο κύριος, τι επαγγέλλεται; Τι είναι αυτός;

Τον είδα εκεί που βγήκε, έβριζε, έκανε. Με είπε σαλιάρη, τι με είπε, δε ξέρω. Εντάξει, γελάω τώρα ρε φίλε, δε μπορώ να κάθομαι να απαντάω στον οποιονδήποτε. Καταλαβαίνω ότι αυτή είναι η δουλειά τους, να με σχολιάζουν και να ασχολούνται μαζί μου. Πολύ καλά το κάνουν, αν θέλουν να συνεχίσουν, εγώ δε συνεχίζω να τους δίνω ψωμάκι τώρα. Πάλι ο Light που έχει το χαμηλό επίπεδο, το κρατάει».

«Δεν έχω μετανιώσει που πήγα κριτής στο Fame Story. Γιατί να μετανιώσω, μια χαρά περνάω, πλάκα κάνεις; Αυτοί το έχουν πάρει πάρα πολύ βαριά, αν έχεις περάσει πραγματική πίεση και πραγματική ίντριγκα, αυτά είναι αστεία, είναι ψιλό κωμικά. Βλέπω ότι κερδισμένοι βγαίνουν μόνο αυτοί. Αυτοί είναι που κρατιούνται από πάνω μου με νύχια και με δόντια και υπεραναλύουν κάθε δήλωση.

Η Σίσσυ Χρηστίδου βγήκε πρώτη στα νούμερα την Κυριακή, και μπράβο της, πολύ καλά έκανε. Αλλά αν είναι να σας κάνω μάγκες, ε. βγάλτε και κάτι, στείλτε κανένα κασεράκι από εδώ. Αυτοί κερδίζουν, τους βλέπει ο κόσμος εκεί που δε τους έβλεπε κανένας», είπε ο Light στη συνέχεια.