Light – Επικό «άδειασμα» στην Αλεξάνδρα Κατσαΐτη: «Ξύπνησε»

Fame Story

Όσα είπε ο Light για την γνωστή ενδυματολόγο στον αέρα του Fame Story.

Πιστός στην τηλεοπτική του θέση αλλά και στα… ιδιαίτερα σχόλια βρέθηκε ο Light στο νέο Fame Story Live το βράδυ της Παρασκευής στο STAR. Αυτή τη φορά, μάλιστα, ο νεαρός τράπερ επιφύλασσε ένα «καρφί» μεγατόνων προς την γνωστή ενδυματολόγο και συνεργάτιδα του τάλεντ σόου, Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

Έτσι, λίγο πριν κατέβει από τη σκηνή ο Φειδίας, ο Light έκανε μια ερώτηση για την ενδυματολογική επιλογή του σπουδαστή με τον παρουσιαστή και παραγωγό του Fame Story να ρίχνει, άθελα του, λάδι στη φωτιά και να τσιγκλάει τον κριτή για να ακολουθήσει ένας σύντομος μα απολαυστικός διάλογος ανάμεσα τους.

L.: Να κάνω μια ερώτηση, πριν τελειώσουμε. Μία. Έχουμε αλλάξει στιλίστα;

Ν.Κ.: Όχι, για ποιον λες;

L.: Για τα παιδιά, για τα παιδιά.

Ν.Κ.: Όχι, έχουμε την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη.

L.: Μπράβο, ξύπνησε!

Ν.Κ.: Πάντα ήταν ξύπνια. Τι εννοείς;

L.: Σήμερα σαν να ντύθηκαν λίγο ωραία τα παιδιά. Σήμερα όλοι είναι λίγο πετυχημένοι.

Ν.Κ.: Και στυλίστας ο Light τώρα!

L.: Στυλίστας όχι, στυλάρα ναι.

«Λοιπόν, η Αλεξάνδρα Κατσαΐτη είναι φανταστική επαγγελματίας. Light μου, αν θες, σε προκαλώ να σε ντύσει μια μέρα για να σε δούμε από την Αλεξάνδρα» υπογράμμισε χαρακτηριστικά ο Νίκος Κοκλώνης με τον τράπερ και κριτή του Fame Story να απαντά ως εξής. «Τι λες ρε φίλε! Τι σου έκανα; Σου έκανα κάτι;».

«Τίποτα, αλλά να σου πω ότι η Αλεξάνδρα θα είναι τιμή σου να σε ντύσει. Εμπιστεύσου με μια φορά» επέμεινε ο Νίκος Κοκλώνης με τον Light να σχολιάζει, αδιάφορα, πως «εντάξει φίλε. Θα το σημειώσω στο τεφτέρι μου και θα σου πω την άλλη εβδομάδα».