Light: «Αυτό είναι το ραπ, άμα θέλετε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά»

Light

«Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Όταν ακούς “θέλει όπλο ο μικρός”, θέλει όπλο ο μικρός», λέει ο Light.

Ο Τραννός και ο Light μίλησαν στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών για το ραπ, αλλά και τη σύλληψη του πρώτου, λόγω του όπλου που βρέθηκε στο αυτοκίνητό του.

«Δεν θα έβγαινα με θαυμάστρια, είμαι σνομπ από τη μέρα που γεννήθηκα. Είμαι μια χαρά, συνεχίζω τη ζωή μου όπως πρέπει, όπως ήμουν, όλα τέλεια. Δεν ασχολούμαι πλέον. Το θέμα έχει λήξει, θα γίνει δικαστήριο, έχω φάει την ποινή μου, μια χαρά όλα», είπε αρχικά ο Τραννός.

Ο Τραννός είπε στη συνέχεια: «Έφαγα 10 μήνες για τρία χρόνια, ούτε κι εγώ ξέρω. Που να ξέρω; Ο δικηγόρος τα ξέρει αυτά. Γιατί να στεναχωρηθώ; Δεν πυροβόλησα κανέναν. Απλά βρήκαν ένα πιστόλι πάνω μου. Δεν ήταν δικό μου το πιστόλι, το είχαμε για ένα βίντεο κλιπ».

Ο Light είπε από την πλευρά του: «Άμα θέλετε να ακούτε ραπ, αυτό είναι το ραπ. Τι θέλετε να σας πούμε; Μπορείτε να πάτε να ακούσετε εκκλησιαστικά. Μπορείτε να πάτε να ακούσετε Madonna, Πέγκυ Ζήνα, Καίτη Γαρμπή. Όταν ακούς “θέλει όπλο ο μικρός”, θέλει όπλο ο μικρός».