Λίγες ώρες μέχρι τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία του ΑΝΤ1

Απόψε οι coach του The Voice ενώνουν τις φωνές τους με τις δικές μας.

Λίγες ώρες έμειναν μέχρι τη μεγάλη φιλανθρωπική συναυλία «MIA ΧΩΡΑ, ΜΙΑ ΦΩΝΗ», που διοργανώνει ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ για τη στήριξη του έργου τoυ Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Αποστολή», της Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Η γενική πρόβα είναι σε εξέλιξη αυτή τη στιγμή και οι 4 coaches του The Voice βρίσκονται στο ΟΑΚΑ κανονίζοντας τις τελευταίες λεπτομέρειες του αποψινού live, για αυτό το σημαντικό σκοπό.

Τεχνικοί, μουσικοί, διοργανωτές και πλήθος κόσμου βρίσκονται σε πυρετώδεις προετοιμασίες ώστε να είναι όλα άψογα απόψε, με στόχο να απολαύσουμε όλοι μαζί αξέχαστες στιγμές που θα προσφέρουν χειροπιαστή βοήθεια σε περισσότερους από 60.000 συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Τα μαγικά χαρτάκια συνεχίζουν να πωλούνται με γοργούς ρυθμούς και ο ενθουσιασμός είναι τεράστιος, καθώς όλα τα έσοδα από τη συναυλία θα διατεθούν στο πρόγραμμα σίτισης απόρων και αστέγων Αθηνών της «Αποστολής».

Απόψε στις 21:30… Θα είμαστε όλοι εκεί!

Η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται στα καταστήματα Public, ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ, SEVEN SPOTS και IANOS, και ηλεκτρονικά: στο viva.gr (http://www.viva.gr/tickets/music/mia-xora-mia-foni/)
Τα εισιτήρια για την αρένα είναι στην τιμή των 7€ (τιμή ταμείου 10€)

Δείτε εδώ φωτογραφίες από τις πρόβες χτες το βράδυ