Λήδα Πρωτοψάλτη: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήταν γι’ αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης»

Λήδα Πρωτοψάλτη

«Δεν ξέρω, τι να πεις; Γι’ αυτό λέμε ότι η ζωή είναι δύσκολη. Τι άλλο να σου τύχει από αυτό;» δήλωσε η Λήδα Πρωτοψάλτη.

Σε μια σπάνια τηλεοπτική της συνέντευξη, η ηθοποιός Λήδα Πρωτοψάλτη, μίλησε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα για όλους και για όλα. Μιλώντας στον Κώστα Τσουρό, η Λήδα Πρωτοψάλτη η οποία συμμετέχει στην μουσική παράσταση «Όμορφη Πόλη» αποκάλυψε άγνωστες ιστορίες από τη ζωή της, τη σχέση της με τον Μίκη Θεοδωράκη, ενώ η ίδια σχολίασε με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

«Ο Μίκης Θεοδωράκης ήταν φυσικό φαινόμενο, άνθρωπος παθιασμένος με τη ζωή, την τέχνη και τον πολιτισμό. Εγώ τον ήξερα από 8 χρονών» δήλωσε στην κάμερα του MEGA Καλημέρα η Λήδα Πρωτοψάλτη, αποκαλύπτοντας την ιστορία της γνωριμία της με τον κορυφαίο συνθέτη.

Η γνωστή ηθοποιός, μίλησε για τα βήματά της στο χώρο του ελληνικού θεάτρου, ενώ εξέφρασε και το παράπονό της για το γεγονός ότι δεν την φωνάζανε για παραστάσεις στην Επίδαυρο. «Πήγαινε ο καθένας στην Επίδαυρο και δεν με φωνάζανε. Ήτανε το παράπονό μου» δήλωσε χαρακτηριστικά η Λήδα Πρωτοψάλτη.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λήδα Πρωτοψάλτη μίλησε για την τρυφερή σχέση της με τον γιο της: «Ένιωθα ότι οι ζωές μας ενώθηκαν με έναν διαφορετικό τρόπο, όταν γέννησα τον Κώστα. Ο γιος μου είναι ζωή μου. Oι άνδρες που είχα ζηλεύανε τη σχέση που έχω με τον γιο μου».

«Ο Δαλιανίδης μου εκμυστηρεύτηκε ότι όλο το ελληνικό θέατρο του είχε ζητήσει το ρόλο της Εκάβης στο «Τρίτο Στεφάνι»» αποκάλυψε η Λήδα Πρωτοψάλτη μιλώντας για τη συνεργασία της με τον κορυφαίο διάσημο σκηνοθέτη στην τηλεόραση, ενώ περιέγραψε ένα περιστατικό από τα γυρίσματα της θρυλικής σειράς, κατά το οποίο ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης την τραυμάτισε κατά λάθος.

«Στην πρώτη μας δουλειά στην τηλεόραση ήταν παιδιά ο Δημήτρης Λιγνάδης και η Μαρίνα Υψηλάντη» σημείωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της η Λήδα Πρωτοψάλτη, ενώ αναφερόμενη στην φυλάκιση του Δημήτρη Λιγνάδη, είπε: «Λυπάμαι πάρα πολύ, δεν ήταν γι’ αυτό ο Δημήτρης Λιγνάδης. Δεν ξέρω, τι να πεις; Γι’ αυτό λέμε ότι η ζωή είναι δύσκολη. Τι άλλο να σου τύχει από αυτό;» δήλωσε η ίδια ενώ απαντώντας στο αν σοκαρίστηκε από τις καταγγελίες εις βάρος του Δημήτρη Λιγνάδη είπε: «Στεναχωρήθηκα, θλίβομαι. Δεν πρέπει να γίνονται αυτά τα πράγματα. Μπερδεύεται ο κόσμος και χάνει την εμπιστοσύνη του στους ηθοποιούς. Οι ηθοποιοί και αυτοί είναι άνθρωποι, με αδυναμίες, με ό,τι θέλεις».