Λήδα Ματσάγγου: «Με σόκαρε η κατάχρηση εξουσίας»

Λήδα Ματσάγγου

Δείτε όλα όσα είπε η Λήδα Ματσάγγου.

Χαρούμενη για την επιστροφή του MEGA αλλά και για την προσεχή συμμετοχή της στον Σιωπηλό Δρόμο παρουσιάστηκε η ηθοποιός Λήδα Ματσάγγου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!».

«Δέχθηκα με πολλή χαρά να συμμετάσχω στον Σιωπηλό Δρόμο. Είναι μια σειρά που πληροί όλες τις προδιαγραφές και που πιστεύω πολύ. Παρακολουθώ τον Σιωπηλό Δρόμο. Θέλω να μάθω τι γίνεται στα επόμενα επεισόδια. Ευχάριστο που γίνονται τέτοιες δουλειές. Είναι πολύ θετικό ότι ξεκινάει και πάλι η μυθοπλασία στην Ελλάδα. Δεν μπαίνουν όλοι στο Netflix. Χαίρομαι που το MEGA γύρισε στην ζωή μας. Άφησε εποχή το MEGA με την μυθοπλασία. Είναι ένα μέρος του σπιτιού μου το ΜEGA», είπε αρχικά η Λήδα Ματσάγγου.

Σχετικά με τις αποκαλύψεις για παρενοχλήσεις και κακοποιήσεις τόσο στο καλλιτεχνικό στερέωμα όσο και ευρύτερα στην χώρα, η Λήδα Ματσάγγου δήλωσε ότι «με στεναχώρησε, με ξάφνιασε και με σόκαρε η κατάχρηση εξουσίας. Είναι πολύ ωραίο που αντιδράσαμε. Μπήκαν οι βάσεις, ώστε να αποτρέπονται τέτοιες παραβατικές συμπεριφορές. Μπράβο στους συναδέλφους που βγήκαν να μιλήσουν. Το φυσιολογικό είναι να φοβάται ο θύτης, όχι το θύμα».

Η Λήδα Ματσάγγου μίλησε και για την συνειδητή απόχη που είχε από την τηλεόραση τα τελευταία χρόνια: «Ήρθε ο γιός μου και έκανα focus εκεί. Το 2009 γεννήθηκε ο γιός μου. Η τελευταία μου δουλειά ήταν στην τηλεόραση το 2008. Γύρισε ο κόσμος ανάποδα. Βγήκε από μέσα μου η ανάγκη να μην το χάσω όλο αυτό, να το γευτώ. Όταν γίνεσαι μανούλα, γίνεσαι αλτρουιστής. Σταματάς να ενδιαφέρεσαι για σένα. Η μόνη σου έγνοια είναι να είναι καλά ο άλλος. Αυτό σε κάνει καλύτερο άνθρωπο. Παίρνεις χαρά από αυτό. Δεν είναι εύκολο να μεγαλώνεις ένα παιδί χωρίς βοήθεια. Η δουλειά είναι δύσκολο να συνδυαστεί. Αλλά αγαπάω και τη δουλειά μου».