Λήδα Ματσάγγου: «Με φρικάρει η ανημποριά των γηρατειών, ελπίζω να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι»

Λήδα Ματσάγγου

"Από μικρή δεν μου άρεσε καθόλου" εξηγεί η Λήδα Ματσάγγου.

Την Λήδα Ματσάγγου φιλοξένησε η Τζένη Θεωνά, το απόγευμα της Κυριακής, στο πλατό της εκπομπής «Μαμα-δες» με αφορμή τον ρόλο που κρατά στη σειρά «Κάνε ότι κοιμάσαι» της ΕΡΤ. Μεταξύ άλλων, μάλιστα, η γοητευτική πρωταγωνίστρια αναφέρθηκε στον χρόνο που περνά εκφράζοντας τους προσωπικούς της φόβους για το γήρας.

Πιο συγκεκριμένα, η Λήδα Ματσάγγου δήλωσε πως «μου φαίνεται ότι ο χρόνος περνάει πολύ γρήγορα. Βλέπω στον γιο μου, τον Νικόλα, πόσο βασανιστικά αργά περνάει και θυμάμαι ότι και για μένα, όταν ήμουν στο σχολείο, ίσχυε το ίδιο. Περνούσε αργά ο χρόνος όταν ήμασταν πιτσιρίκια».

«Τώρα, δεν ξέρω… Δεν προλαβαίνω. Δεν προλαβαίνω να κάνω αυτά που θέλω και να ξεκουραστώ κιόλας. Αυτό που με αγχώνει πολύ με τον χρόνο είναι στα γηρατειά η ανημποριά. Από μικρή όμως δεν μου άρεσε καθόλου».

«Η ανημποριά των γηρατειών με φρικάρει! Το να μην μπορώ δηλαδή να κάνω πράγματα μόνη μου. Με σοκάρει η ιδέα που δεν θα μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, ελπίζω όμως να μπορώ να αυτοεξυπηρετούμαι» πρόσθεσε, επίσης, η Λήδα Ματσάγγου στη νέα τηλεοπτική της συνέντευξη στο μαγκαζίνο της Τζένης Θεωνά στη δημόσια τηλεόραση.