Λιάγκας – Σκορδά: Όλα όσα είπαν για την πρεμιέρα του J2US

Φαίη για Ζέτα: «Ήταν άλλη, αλλά πρόχειρη άλλη» - Γιώργος για Ζέτα: «Ήταν σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα»

Το πρώτο μέρος των σχολίων στο Πρωινό αφιερώθηκε σήμερα εξ ολοκλήρου στην πρεμιέρα του J2US. Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά, αν και κράτησαν σχετικά χαμηλούς τόνους, δεν δίστασαν να εκφραστούν ανοιχτά για όλα όσα δεν τους άρεσαν από τη χθεσινή βραδιά.

Σχολιάζοντας την εμφάνιση της Ζέτας Μακρυπούλια και την παραγωγή του show, η Φαίη τόνισε: «Ήταν μια άλλη Ζέτα κατά τη γνώμη μου. Εμένα το μαλλί της μου άρεσε πολύ. Όλο το υπόλοιπο σε συνδυασμπο με αυτό το ελαφρύ μακιγιάζ, ήταν πολύ φτωχό για πρεμιέρα. Ήταν άλλη, αλλά πρόχειρη άλλη. Όλο το show, μου φάνηκε μια φτωχή παραγωγή, δεν ήταν καλή. Από την άλλη, έβλεπες το τρέιλερ του show του MEGA και ήταν σαν ταινία»… 

Ο Γιώργος, στο σχολιασμό του, χρησιμοποίησε συγκεκριμένα παραδείγματα: «Το θέμα είναι ποια σας άρεσε πιο πολύ, η Ζέτα του ΑΝΤ1 ή η Ζέτα του MEGA; Όταν κάποιος έχει κάποιες ατέλειες, φροντίζει μια παραγωγή που τον αγαπάει και τον φροντίζει να του τις καλύψει και όχι να τις αναδείξει. Δεν έχει τα ωραιότερα πόδια του κόσμου η Ζέτα και όμως φόραγε ένα φόρεμα που φαινόταν ότι δεν έχει ωραίες γάμπες και ωραία γόνατα. Γιατί, ενώ είναι κούκλα; Φαινόταν επίσης ότι δεν έχει στήθος, ενώ έχει μια χαρά στήθος. Επειδή είχε αδυνατίσει ήταν κάτι ώμοι σαν το κοριτσάκι με τα σπίρτα. Ο καλύτερος όλων, ο star ήταν ο Θεοφάνους. όμορφος, με χιούμορ, με εφυία που την έβγαλε». 

Στη συνέχεια, ο παρουσιαστής μίλησε για την παραγωγή, αναφέροντας τα εξής: «Η παραγωγή οφείλει να προστατεύει και τους επαγγελματίες και τους ερασιτέχνες που πάνε να τραγουδίσουν. Υπήρχαν επαγγελματίες που χθες εξετέθησαν και αυτό δεν έπρεπε να το αφήσει η παραγωγή να γίνει. Επειδή έχω περάσει από το MEGA και είναι ένα πολυ σπουδαίο κανάλι -έχω περάσει έξι εξαιρετικά χρόνια στο MEGA- στο τμήμα τρέιλερ του MEGA υποκλίνομαι. Κάνουν εκπληκτική δουλειά οι άνθρωποι.» και κατέληξε: «Δεν μίλησα όσο θα έπρεπε σήμερα. Χάρηκα πάρα πολύ που το show αυτό έκανε 35% μέσο όρο και μπράβο και μακάρι να πάει και καλύτερα. Μας συμφέρει στην τηλεόραση τα κανάλια να έχουν λεφτά και να κάνουν παραγωγές».

//www.youtube.com/embed/vvlmAOeOND8

Δείτε όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του J2US!