Λιάγκας: Πέρυσι καταστράφηκα οικονομικά – Πήγαινα για εγκεφαλικό

Δείτε τι είπε για την απίστευτη απάτη που βρέθηκε μπλεγμένος και πως τον έσωσε η Σάσα Σταμάτη από το σοκ όταν το έμαθε

Την πρώτη του συνέντευξη μετά από τρία χρόνια έδωσε χθες βράδυ ο Γιώργος Λιάγκας στον Θέμο Αναστασιάδη. Στην τελευταία εκπομπή της σεζόν για το Όλα Τρέλα. Ο παρουσιαστής περιέγραψε πως έμαθε ότι έχασε όλα του τα λεφτά τον περασμένο Αύγουστο, κάτι που παραλίγο να του προκαλέσει εγκεφαλικό, από το οποίο κατά μία έννοια τον γλίτωσε η συνάδελφο του Σάσα Σταμάτη….

«Πέρυσι έπαθα μια πολύ μεγάλη ζημιά οικονομική. Καταστράφηκα οικονομικά πέρυσι. Έχασα όλα μου τα χρήματα. Ό,τι είχα μαζέψει όλα αυτά τα σκληρά χρόνια δουλειάς, με μια χρηματιστηριακή απάτη που τώρα έχει πάρει το δρόμο της δικαιοσύνης και ο Μιχάλης Δημητρακόπουλος, ένας εξαιρετικός δικηγόρος που παρακολουθεί το θέμα να δούμε τι θα γίνει. Είναι μια μεγάλη απάτη. Είχα βάλει τα χρήματα μου σε μια σοβαρή χρηματιστηριακή. Δεν ξέρω αν η χρηματιστηριακή φταίει ή όχι, αυτό μένει να αποδειχθεί, αλλά κάποιος που δούλευε στη χρηματιστηριακή μου έδωσε κάποια πλαστά χαρτιά ότι τα χρήματά μου έχουν αγοραστεί ομόλογα γερμανικού δημοσίου. Εγώ τα είχα τα χαρτιά αυτά με σφραγίδες, με σιγουριά. Είχαν πείσει και εμένα ότι πρέπει να τα βγάλω εκτός Ελλάδος. Το ακολούθησα, όλα τα μου τα λεφτά, ό,τι είχα μαζέψει, ούτε δραχμή.

Έφτασα πέρυσι τον Αύγουστο για να πληρώσω τα παιδιά του σάιτ να δανειστώ, για να πληρώσω τη μισθοδοσία. Αποδείχτηκε ότι ήταν πλαστά. Είχαν αλλάξει το μέιλ που που έστελναν ενημερότητα. Τα πραγματικά στοιχεία η χρηματιστηριακή τα έστελνε σε ένα μέιλ που δεν υπήρχε και είχε κατασκευάσει ο απατεώνας ένα domain πλαστό και εμένα μου έστελναν μέιλ και πίστευα ότι τα λεφτά μου υπάρχουν και τοκίζονται κιόλας. Πέρυσι το καλοκαίρι πέρασε ένα παιδί που δουλεύει στην ίδια χρηματιστηριακή από την Τήνο και μου λέει «χάθηκες, έφυγες και από τη χρηματιστηριακή». Μα του λέω δε χάθηκα, τα λεφτά μου εκεί τα έχω, έχουμε αγοράσει. Μου λέει «πίστεψε με δεν έχεις δραχμή». Παίρνω τον ιδιοκτήτη της χρηματιστηριακής, κοιτάει και μου λέει όντως τα λεφτά σου έχουν φύγει όλα.»

Ποια ήταν η αντίδρασή του όταν το έμαθε: «Όταν το έμαθα, ήταν η Σάσα η Σταμάτη τότε στην Τήνο και ήταν και ο Σπύρος Μαζάνης, ο γιατρός και είμαστε σε μια ταβέρνα σ' ένα χωριό πάνω στην Τήνο και μιλάω εγώ και μαθαίνω αυτή την είδηση, ότι έχασα όλα μου τα χρήματα και μουδιάζει όλο μου το αρσιτερό μέρος του σώματος, για εγκεφαλικό πήγαινα προφανώς. Αρχίζω να μη μπορώ να μιλήσω, να χάνω το λόγο μου και μου λέει ο Μαζάνης όπως είσαι τώρα μάσα δυο ασπιρίνες και πάμε να βρούμε λεξοτανίλ να πάρεις για να ηρεμήσεις. Κατεβαίνουμε από το χωριό κάτω στην πόλη, πάει κάποιος και δε δίναν στο φαρμακείο λεξοτανίλ. Και πάει παιδιά η Σταμάτη και κάνει την τρελή και λέει «Είμαι η Σάσα Σταμάτη και είμαι τρελή κι αν δε μου δώσετε τώρα λεξοτανίλ θα σπάσω το φαρμακείο». Και για να γλιτώσουν από τη Σταμάτη μου δώσαν λεξοτανίλ. Πήρα δύο μαζεμένα και μετά τους έλεγα «εντάξει μωρέ και μου έχασα τα λεφτά δεν πειράζει, θα κάνω άλλα», μέ έπιασαν γιατί είμαι παρθένος οργανισμός. Για καμιά εβδομάδα τα έπαιρνα μετά άρχισα να το φιλοσοφώ, τι να κάνουμε, να πεθάνουμε;»

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Λιάγκας για τον τρόπο που έχασε όλα του τα χρήματα:
//www.youtube.com/embed/jc6tS22h6iQ