Λιάγκας – Παπανώτας: Προσπαθούν να αφήσουν πίσω την κόντρα τους

Δείτε τι δήλωσαν και οι δύο.

Πριν από μερικές μέρες, ο Δημήτρης Παπανώτας πέταξε ένα μεγάλο καρφί κατά του Γιώργου Λιάγκα, κατά τη διάρκεια του Happy Day, αλλά και σε συνέντευξή του στο περιοδικό «ΕΓΩ». Ο παρουσιαστής του «Πρωινό» απάντησε στα συγκεκριμένα σχόλια, ο Παπανώτας το ίδιο με τη σειρά του, προσπαθώντας και οι να αφήσουν πίσω την κόντρα τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας είπε: «Τον Παπανώτα τον αγαπώ πάρα πολύ γιατί ξεκινήσαμε μαζί πριν πολλά χρόνια, στο New channel. Ο Παπανώτας είναι ιστορία της τηλεόρασης. Έκανε την πρώτη lifestyle εκπομπή κι εγώ την πρώτη παραπολιτική εκπομπή. Μας συνδέει αυτή η κοινή πορεία στην τηλεόραση. Εγώ χαίρομαι γιατί είναι εξαιρετικό και εύστοχο το σχόλιό του. Επειδή κι εγώ κάνω σχόλια για άλλους, δεν θέλω να κρίνω τους άλλους που κάνουν. Αυτή είναι η γνώμη του, αν το πιστεύει, καλά κάνει και το πιστεύει. Εγώ τον αγαπώ πάρα πολύ».

Μετά την προβολή του βίντεο, ο Δημήτρης Παπανώτας είπε με τη σειρά του για τον Γιώργο Λιάγκα: «Κι εγώ τον αγαπώ. Ήμασταν σε δελτίο ειδήσεων μαζί, δεν τα θυμάται καλά. Εγώ ήμουν παρουσιαστής και αρχισυντάκτης κι εκείνος ήταν στο πολιτικό ρεπορτάζ. Έτσι γνωριστήκαμε».