Λιάγκας – Ουγγαρέζος: Έλιωσε ο πάγος!

Όλες οι λεπτομέρειες της τηλεφωνικής τους επικοινωνίας...

«Ήρθε η ώρα να παίξει ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στην εκπομπή!», είπε ο Άρης Καβατζίκης και η ομάδα του «Πρωινού» χειροκρότησε!

Η επίσκεψη της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο Ougachallenge είχε ολοκληρωθεί με την πρόσκληση στον Γιώργο Λιάγκα. Ο Δημήτρης κράτησε το τυπικό και έστειλε μήνυμα στον Γιώργο. Τι έγινε κατά τη διάρκεια της συνομιλίας τους;

«Η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου διάλεξε τον Γιώργο. Δεν θα το έκοβα από το μοντάζ. Σκέφτηκα ότι δεν γίνεται γιατί παίζουμε απέναντι, αλλά και ότι δεν θα ήθελα η συνάντησή μας να γίνει στις κάμερες. Από την άλλη όμως, οφείλω επαγγελματικά να του το μεταφέρω, όπως και έκανα», ανέφερε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος χωρίς να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες.

Τις λεπτομέρειες, όμως, τις μάθαμε από την Φαίη Σκορδά. «Επειδή τα λέμε όλα σ' αυτή την εκπομπή, όντως έστειλε μήνυμα. Τα διάβασα κι εγώ αλλά δεν επιτρέπεται να σας πω. Του είπε: «Έγινε αυτό όπως ξέρεις και οφείλω να στο πω. Καταλαβαίνω ότι δε γίνεται». Του είπε ότι είναι προτιμότερο να τα πουν αλλού, όχι αφορμή μιας εκπομπής. Από ότι κατάλαβα θα βρεθούν. Είπαν πολλά και οι ατάκες είχαν και πλάκα. Εγώ αισθάνομαι ότι ο πάγος έσπασε και κρατάω ότι επαγγελματικά μπορεί να σταματάς αλλά κάποιες σχέσεις αν είναι δυνατόν μπορούν να συνεχίσουν», είπε η Φαίη.

https://www.youtube.com/embed/3Zu6T2obkpk